Vrouw gepest wegens ‘te dik’ voor knappe vriend

De volslanke Gloria Shuri Nava (25) uit Californië wordt dagelijks gepest met haar gewicht en het feit dat haar 22-jarige vriend veel slanker is. ‘Is hij blind?’, is slechts een van de grove opmerkingen die de vrouw al moest verduren.

21/06/2013

Gloria Shuri Nava leerde haar vriend Ali achttien maanden geleden kennen via online dating. Naar eigen zeggen ontvangt de vrouw, die een bekend beautyblogster is op het Youtube-kanaal Glowpinkstah, veel kritiek op haar relatie.

Zo krijgt ze vaak te horen dat ze ‘te dik’ is voor de gespierde man. In een interview met Yahoo onthult ze nog meer grove opmerkingen die ze over zich heen krijgt. ‘Als mensen met me praten zijn ze (on)rechtstreeks gemeen. Zelfs mensen die ik goed ken en fans van mijn beautykanaal. Ik hoorde al dat ze mijn vriend lief vinden omdat hij met mij wil zijn en hoe fantastisch hij is omdat hij enkel naar mijn innerlijke schoonheid keek’, zegt ze. Ook opmerkingen als ‘Is hij blind?’, ‘Hebben die twee seks’, zijn zo goed als dagelijkse kost.

Ondanks het onbegrip van haar kennissen en fans probeert Nava zich niets van de pesterijen aan te trekken. ‘Ik wist dat hij van mollige meisjes hield en ik heb een zwak voor blond’, zegt ze nog.


Bron:Nieuwsblad09/10/2015
Heel wat alleenstaande ouders zoeken een date via het internet als ze weer toe zijn aan een nieuwe liefde. Hoe pak je dat als single mama aan? 3 tips voor een succesvolle date van de datingexperts ..
06/03/2015
In India is het niet ongewoon dat ouders actief op zoek gaan naar een geschikte huwelijkskandidaat voor hun kinderen. Maar toen Indhuja Pillai uit Bangalore ontdekte dat haar ouders achter haar rug e..
19/10/2010
Facebook en Twitter worden steeds populairder en nu hebben ook veel ouderen hun weg naar de sociale netwerksites gevonden. De zogenaamde ‘silver surfers’ vinden het internet bovendien een u..
25/05/2012
Vrouwen ouder dan 30 duiken sneller in bed op een eerste date dan jongere vrouwen. Dat bewijst een Britse enquête van de datingsite datewithamate.com waaraan 1.171 dames hebben meegewerkt. ..