Vrouw gepest wegens ‘te dik’ voor knappe vriend

De volslanke Gloria Shuri Nava (25) uit Californië wordt dagelijks gepest met haar gewicht en het feit dat haar 22-jarige vriend veel slanker is. ‘Is hij blind?’, is slechts een van de grove opmerkingen die de vrouw al moest verduren.

21/06/2013

Gloria Shuri Nava leerde haar vriend Ali achttien maanden geleden kennen via online dating. Naar eigen zeggen ontvangt de vrouw, die een bekend beautyblogster is op het Youtube-kanaal Glowpinkstah, veel kritiek op haar relatie.

Zo krijgt ze vaak te horen dat ze ‘te dik’ is voor de gespierde man. In een interview met Yahoo onthult ze nog meer grove opmerkingen die ze over zich heen krijgt. ‘Als mensen met me praten zijn ze (on)rechtstreeks gemeen. Zelfs mensen die ik goed ken en fans van mijn beautykanaal. Ik hoorde al dat ze mijn vriend lief vinden omdat hij met mij wil zijn en hoe fantastisch hij is omdat hij enkel naar mijn innerlijke schoonheid keek’, zegt ze. Ook opmerkingen als ‘Is hij blind?’, ‘Hebben die twee seks’, zijn zo goed als dagelijkse kost.

Ondanks het onbegrip van haar kennissen en fans probeert Nava zich niets van de pesterijen aan te trekken. ‘Ik wist dat hij van mollige meisjes hield en ik heb een zwak voor blond’, zegt ze nog.


Bron:Nieuwsblad18/12/2012
Je beleeft een leuke date, hij belooft dat hij je zal bellen maar doet het uiteindelijk niet. Datingsite HowAboutWe.com vroeg aan een groep mannelijke lezers wat ervoor zorgt dat dat ene telefoontje ..
26/09/2013
SINGL3S, het gloednieuwe datingprogramma op Vijf, staat niet alleen garant voor een avondje vermakelijke televisie, mannen en vrouwen kunnen er ook ideeën opdoen voor een originele eerste date. ..
31/03/2015
Wat doe je beter wel en niet op een eerste date? Uit een onderzoek van zoekmachine GoEuro en datingapp Lovoo blijkt onder meer dat Belgen absoluut niet galant zijn als het op daten aankomt. ..
30/10/2014
Mannen die tijdens hun leven seks hebben met meer dan 20 vrouwen, hebben minder kans om prostaatkanker te krijgen. Dat blijkt uit een Canadese studie. ..