Vrouw die mannen pluimde moet in begeleiding

ZOTTEGEM - De Oudenaardse strafrechter heeft Nathalie T. (27) uit Ninove veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van tien maanden en een boete van 143 euro. De vrouw moest zich verantwoorden wegens valsheid in geschrifte en misbruik van vertrouwen, feiten die in Zottegem werden vastgesteld van maart tot augustus 2010. Het openbaar ministerie had een jaar effectief gevorderd.

20/01/2012

Onder andere via de datingsite Relatieplanet zocht Nathalie T. contact met mannen, maar niet met de bedoeling een relatie op te bouwen. Zodra ze het vertrouwen van haar partners had gewonnen, diste ze een verhaal op over zware financiële problemen. Zo vertelde ze dat ze dringend geld nodig had voor de adoptie van haar zoontje en om haar verhaal geloofwaardig te maken, schermde ze met een vervalste brief van een advocaat. ‘Het verhaal bleek compleet verzonnen. Ze had zelfs geen zoontje', onderstreept advocaat Ludo Machtelings. ‘Mijn cliënt, die een beetje affectie zocht, liep in de val en leende haar 15.700 euro.'

De rechtbank verplicht Nathalie T. om een psychologische begeleiding te volgen. Zij moet ook in therapie om haar verslaving aan alcohol en medicatie onder controle te krijgen en aan de burgerlijke partij moet ze 16.200 euro schadevergoeding betalen. In september vorig jaar werd de vrouw in Dendermonde voor identieke feiten veroordeeld.


Bron:Nieuwsblad05/06/2010
Behalve haar huidskleur is er maar weinig Afrikaans aan Maguy Mokolo, hotelbediende in Lubumbashi. Priemende blik, efficiënt in functioneren, rad van tong en al die tijd een air van 'met alle Cong..
07/05/2012
Op zoek naar singles in de buurt? Dan kan ze vinden met je smartphone. ..
12/02/2012
Wie single is, hoeft niet werkloos te wachten tot de ware voorbijwandelt, maar kan ook zelf het heft in handen nemen om een partner te vinden. De mogelijkheden om Cupido een handje toe te steken zijn..
22/06/2015
Online dating is een circus van zelfontgoocheling. Dat zegt Christian Rudder, een van de oprichters van het datingplatform OKCupid. Zaken waarvan je denkt dat ze belangrijk zijn, zijn dat niet. ..