Vrouw Wout Bru ronselt jonge mannen op datingsite

Dat het niet goed meer botert tussen Wout Bru (44) en zij vrouw Suzy (43), is intussen geen geheim meer. Story pakt dinsdag wel uit met een nieuwtje: Suzy zou via de datingsite Tinder actief op zoek gaan naar jonge mannen.

11/03/2014

Het huwelijk tussen Wout Bru en zijn vrouw Suzy kreeg onlangs een flinke knauw toen uitlekte dat de chef-kok er één of meerdere affaires op nahoudt of nahield. Story weet dat zijn vrouw het er stilaan mee gehad heeft. Ze ronselt zelfs jonge mannen op een datingsite, kwam het magazine te weten.

Het gaat over de datingapp Tinder. Daarop gaan veel mensen op zoek naar een scharrel. Suzy is er volgens het magazine bijzonder actief en het meest opvallende is dan nog dat ze opduikt tussen de profielen van een 24-jarige gebruiker. Daaruit blijkt duidelijk dat ze open staat voor dates met jonge twintigers, concludeert Story.


Bron:Nieuwsblad09/03/2013
Antwerpen - De correc­tionele rechtbank heeft Semia B. veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van 30 maanden wegens oplichting. De rechter acht het bewezen dat Semia een verliefde veertig ..
15/01/2007
GENT - Het hof van beroep in Gent veroordeelde een 55-jarige man uit Sint-Martens-Latem maandag tot vijf jaar gevangenisstraf en tien jaar terbeschikkingstelling van de regering voor de verkrachting ..
05/06/2015
Als een vrouw de kostwinner is van het gezin, is de kans kleiner dat ze haar man zal bedriegen. ..
09/02/2011
Vergeet een date in jullie stamcafé of een uitstapje naar de bioscoop. Deze vijf originele valentijntrips bezorgen je ongetwijfeld een romantisch avontuur die je je nog heel lang zal herinneren. ..