Vrouw Wout Bru ronselt jonge mannen op datingsite

Dat het niet goed meer botert tussen Wout Bru (44) en zij vrouw Suzy (43), is intussen geen geheim meer. Story pakt dinsdag wel uit met een nieuwtje: Suzy zou via de datingsite Tinder actief op zoek gaan naar jonge mannen.

11/03/2014

Het huwelijk tussen Wout Bru en zijn vrouw Suzy kreeg onlangs een flinke knauw toen uitlekte dat de chef-kok er één of meerdere affaires op nahoudt of nahield. Story weet dat zijn vrouw het er stilaan mee gehad heeft. Ze ronselt zelfs jonge mannen op een datingsite, kwam het magazine te weten.

Het gaat over de datingapp Tinder. Daarop gaan veel mensen op zoek naar een scharrel. Suzy is er volgens het magazine bijzonder actief en het meest opvallende is dan nog dat ze opduikt tussen de profielen van een 24-jarige gebruiker. Daaruit blijkt duidelijk dat ze open staat voor dates met jonge twintigers, concludeert Story.


Bron:Nieuwsblad05/10/2011
Vrouwen die make-up dragen, worden doorgaans als competenter en aantrekkelijker beschouwd dan onopgemaakte vrouwen. Behalve wanneer ze te veel make-up dragen, want dan maken ze net een onbetrouwbare ..
25/11/2014
Australische onderzoekers beweren dat ontrouw genetisch kan worden doorgegeven door je ouders en grootouders. Er werd zelfs ontdekt dat vrouwen die een specifiek gen bezitten, sneller en gemakkelijke..
07/01/2016
Je moeder of oma zegt waarschijnlijk dat je de knapste van de wereld bent. Maar vindt een volledig onafhankelijk wetenschappelijk computerprogramma dat ook? Onderzoekers aan de universiteit van Zur..
17/10/2015
Match Group, het bedrijf achter de bekende dating-app Tinder, krijgt een notering aan de beurs in New York. Met de beursgang hoopt de onderneming 100 miljoen dollar (88,1 miljoen euro) op te halen...