Vrouw Wout Bru ronselt jonge mannen op datingsite

Dat het niet goed meer botert tussen Wout Bru (44) en zij vrouw Suzy (43), is intussen geen geheim meer. Story pakt dinsdag wel uit met een nieuwtje: Suzy zou via de datingsite Tinder actief op zoek gaan naar jonge mannen.

11/03/2014

Het huwelijk tussen Wout Bru en zijn vrouw Suzy kreeg onlangs een flinke knauw toen uitlekte dat de chef-kok er één of meerdere affaires op nahoudt of nahield. Story weet dat zijn vrouw het er stilaan mee gehad heeft. Ze ronselt zelfs jonge mannen op een datingsite, kwam het magazine te weten.

Het gaat over de datingapp Tinder. Daarop gaan veel mensen op zoek naar een scharrel. Suzy is er volgens het magazine bijzonder actief en het meest opvallende is dan nog dat ze opduikt tussen de profielen van een 24-jarige gebruiker. Daaruit blijkt duidelijk dat ze open staat voor dates met jonge twintigers, concludeert Story.


Bron:Nieuwsblad10/03/2012
Je bent jong en je wilt wat. Een rijke, bekende vrouw, bijvoorbeeld. Want waarom zou je jezelf uit de naad werken om iets te bereiken, als je ook carrière kunt maken door de juiste vrouw te strikk..
09/03/2012
Tussen iemand online daten en iemand in levende lijve ontmoeten ligt een wereld van verschil. Daarom geven wij vier praktische tips om je kansen op romantisch vlak te vergroten als je een keertje nie..
16/03/2006
,,Vier maanden na mijn afspraak met Antoine kreeg ik plots een telefoontje van de politie. Ik was verkracht, zeiden ze, en de dader had er videobeelden van gemaakt.'' Sarah (34) uit Antwerpen is een ..
14/05/2011
ROESELARE - Na eerder getrouwd te zijn geweest met twee Filippijnse dames, is Marnick Fraeye (44) nu verloofd met de Thaise Theerakarn (22). Het paar wordt momenteel gevolgd door een cameraploeg van ..