Vlaamse vrouwen willen Louis Talpe onder de kerstboom

Louis Talpe als verrassing onder de kerstboom, maar Bart Peeters om mee te trouwen. Dat willen de Vlaamse vrouwelijke singles, althans volgens de resultaten van een enquête die de datingsite rendez-vous.be samen met onderzoekbureau iVox uitvoerde.

23/12/2014

Talpe gaat als coup de foudre met ruime voorsprong Matthias Schoenaerts en Freek Braeckman vooraf. Bart Peeters lijkt de dames dan weer de betrouwbaarheid zelve, vandaar dat ze met hem het liefst een relatie zouden opbouwen. Peeters gaat daarin Jeroen Meus en Erik Van Looy vooraf.

Ook de mannen mochten hun zegje doen. Bij de waw-vrouwen scoort Lien Van de Kelder het best, voor Clara Cleymans en Dina Tersago. Als het wat serieuzer mag zijn, dan opteren de heren voor Cath Luyten, Nathalie Meskens en alweer Dina Tersago.


Bron:Nieuwsblad05/09/2015
Het had een vrolijk vrijgezellentripje met vrienden moeten worden, maar toen Robbie Chernow uit New York in Chicago arriveerde, bleek de vlucht van de rest van de bende geannuleerd te zijn. Hij maakt..
25/06/2012
Vrijgezellen die op date gaan, kunnen er snel achterkomen of hun potentiële partner uit is op seks. Drinkt hij graag bier, dan wil hij wellicht gewoon een onenightstand. Ziet hij graag horrorfilms..
25/05/2015
De man die claimt verantwoordelijk te zijn voor de inbraak bij de erotische datingsite Adult FriendFinder biedt nu de volledige database met privégegevens te koop aan, voor een bedrag van 70..
28/02/2013
De Amerikaanse miljonair en ruimtetoerist Dennis Tito heeft woensdag zijn plannen ontvouwd om begin 2018 een getrouwd paar op een meer dan 500 dagen durende missie naar Mars te sturen. ..