Vijf dingen die single vrouwen kunnen leren van Jani

Woensdagavond maakten we in 'All You Need Is Jani' kennis met Nancy, een vlot babbelende maar immer onzekere Kempische dame op zoek naar een relatie. Jani hielp haar aan een nieuwe outfit en een portie zelfvertrouwen, wij tippen de belangrijkste datinglessen uit het programma.

13/03/2014

- Vraag een man die je tien minuten kent niet wat hij zou doen als hij terminaal was. Voor wie het programma gemist heeft: dat deed Nancy op een date die meer op een kruisverhoor leek. Bij uitbreiding: een checklist in je hoofd hebben kan best, maar geef het wat tijd voor je begint af te vinken.

- Online daten is misschien toch niet de toekomst. Na enkele jaren internetdaten kent Nancy vooral verhalen over mannen die bezet bleken of in de filmzaal tussen de benen betast wilden worden bij de begingeneriek.

- Je kan een man verleiden met een zalm. De vraag: 'Ik maak vanavond zalm, welke wijn zou daar bij passen' leverde de uitwisseling van mailadressen op. Versieren in de supermarkt, beter dan een datingsite.

- Draag geen wijde broek, sneakers en een jeansjas voor je eerste date, want je loopt het risico dat je hetzelfde draagt als je potentiële love interest. Ga voor vrouwelijk en vergeet vooral niet regelmatig te gaan shoppen.

- Uiteraard is het belangrijk dat je vooroordelen loslaat en dat je mannen met een open geest benadert. Maar er moet ergens een grens getrokken en als Jani het laatste woord heeft, ligt die bij witte sokken. Date nooit een man met witte sokken. Punt.

All You Need is Jani, elke woensdag om 21u op Vijf


Bron:Nieuwsblad14/03/2013
Als je zin hebt in een warme knuffel of een goed gesprek met je vriend maar die woont te ver om dat verlangen te vervullen, dan kan je je verdrietig voelen. Maar dankzij deze slimme trucjes wordt een..
22/12/2014
‘Samen werken aan onze nieuwe film heeft ons als koppel dichter bij elkaar gebracht.’ Dat vertelde de Amerikaanse actrice Angelina Jolie over haar recente acteerwerk samen met haar man Brad..
17/01/2015
De sector van relatiebureaus vindt de reissector. Om zijn singles aan een nieuwe relatie te helpen, sloot het relatiebureau Altero een samenwerking met Anders Reizen. ‘Met succes. Er zijn al rei..
04/09/2014
Leuven / Veltem-Beisem - Wat begon als een simpele oproep op Facebook naar ‘goede mannen, eventueel mét gebruikssporen’, draaide in geen tijd uit tot een nieuwe hype onder de Leuvense Fr..