Vijf dingen die single vrouwen kunnen leren van Jani

Woensdagavond maakten we in 'All You Need Is Jani' kennis met Nancy, een vlot babbelende maar immer onzekere Kempische dame op zoek naar een relatie. Jani hielp haar aan een nieuwe outfit en een portie zelfvertrouwen, wij tippen de belangrijkste datinglessen uit het programma.

13/03/2014

- Vraag een man die je tien minuten kent niet wat hij zou doen als hij terminaal was. Voor wie het programma gemist heeft: dat deed Nancy op een date die meer op een kruisverhoor leek. Bij uitbreiding: een checklist in je hoofd hebben kan best, maar geef het wat tijd voor je begint af te vinken.

- Online daten is misschien toch niet de toekomst. Na enkele jaren internetdaten kent Nancy vooral verhalen over mannen die bezet bleken of in de filmzaal tussen de benen betast wilden worden bij de begingeneriek.

- Je kan een man verleiden met een zalm. De vraag: 'Ik maak vanavond zalm, welke wijn zou daar bij passen' leverde de uitwisseling van mailadressen op. Versieren in de supermarkt, beter dan een datingsite.

- Draag geen wijde broek, sneakers en een jeansjas voor je eerste date, want je loopt het risico dat je hetzelfde draagt als je potentiële love interest. Ga voor vrouwelijk en vergeet vooral niet regelmatig te gaan shoppen.

- Uiteraard is het belangrijk dat je vooroordelen loslaat en dat je mannen met een open geest benadert. Maar er moet ergens een grens getrokken en als Jani het laatste woord heeft, ligt die bij witte sokken. Date nooit een man met witte sokken. Punt.

All You Need is Jani, elke woensdag om 21u op Vijf


Bron:Nieuwsblad20/07/2015
Hackers dreigen ermee de gegevens van meer dan 37 miljoen cliënten van overspelsite Ashley Madison publiek te maken als die site niet snel gesloten wordt. Ook soortgenoot Established Men moet offl..
05/08/2013
Lichtaart - Meer dan honderd singles waren aanwezig op het eerste ‘Dating Event’ in Bobbejaanland. Ze werden verwelkomd door Goedele Liekens en mochten een hele namiddag samen met andere si..
29/04/2015
De Amerikaanse actrice Hilary Duff heeft datingapp Tinder ontdekt. Dinsdagavond had de 27-jarige ster al een eerste afspraakje. Dat zei ze zelf tijdens het Californische radioprogramma Valentine in t..
28/09/2012
De zomer ligt achter ons en we gaan enkele koude maanden tegemoet. Dat betekent meer kleren, maar ook meer gezelligheid. Wij zetten vijf leuke tips op een rij voor een knusse herfstdate. ..