Vierduizend jongeren op vrijersvoeten

SINT-NIKLAAS - De KLJ van Nieuwkerken pakt voor de zesde keer uit met zijn Crazy Dating Party op de terreinen van De Schakel.

06/11/2010

Aan de Heihoekstraat zijn de voorbereidingen volop aan de gang. Een grote groep medewerkers heeft de reuzentent overeind gezet. 'De Crazy Dating Party heeft zo'n grote tent nodig', zegt Gino Van Moer. 'Vorig jaar kregen we drieduizend bezoekers over de vloer. We hebben zelfs heel wat mensen de toegang moeten weigeren omdat de maximumcapaciteit was bereikt. Gebaseerd op die ervaring, denken we dat een verruiming van onze tent tot 1.700m2 (tegenover 1.000m2 bij de vorige editie) verantwoord is. We weten dat veel jongeren maar al te graag naar de Heihoekstraat komen. De Openluchtfuif die aan het einde van het schooljaar plaatsvindt, draagt ertoe bij dat deze plek als partyzone ruime bekendheid geniet.'

Aan enthousiasme alvast geen gebrek. De fuif biedt mogelijkheden genoeg. Een rood polsbandje betekent dat je aast op een 'one night stand', een geel bandje betekent dat je 'in love' bent en groen en blauw laten de opties voor een relatie open.

De fuifingang is voorzien via de N70, parking vind je aan De Ster. 'We laten niets aan het toeval over', legt Gino Van Moer uit. 'We voeren voldoende promotie om zoveel mogelijk volk te lokken, want de opbrengst van de fuif gaat integraal naar de werking van de KLJ, zoals goedkope kampen en weekendjes voor de jeugd. We doen een beroep op een veiligheidsteam van twaalf gediplomeerde mensen. Om de sfeer in de tent te verzekeren, rekenen we op 2uglydj's. De fuif duurt van 21 tot 3uur. De toegangsprijs bedraagt 5euro voor 23uur, 7euro erna en dat omdat we zo vroeg mogelijk op de avond zoveel mogelijk volk willen zien. Dat maakt het feesten plezieriger.'

Vanavond om 21 uur, Heihoekstraat, Nieuwkerken.


Bron:Nieuwsblad18/03/2015
Overtreedt de Franse datingsite Gleeden.com de wet? Daarover moet een rechter beslissen na een klacht van de Associations Familiales Catholiques, zo meldt de BBC. De datingsite richt zich specifiek..
09/12/2015
Afgewezen worden is nooit leuk, maar de ene manier om het te doen is wel beter dan de andere. Een man op datingsite Ok Cupid toonde hoe je netjes te werk gaat en kreeg veel respect van zijn date. ..
17/08/2014
Getrouwde vrouwen die even een loopje nemen met de echtelijke trouw doen dat niet omdat ze niet gelukkig zijn met hun huidige partners. De echte reden: eens het saai wordt tussen de lakens, dromen vr..
29/01/2013
Als je relatietips nodig hebt, vind je heel wat bruikbaar advies op sociaalnetwerksite Twitter. Een recente hashtag, #youremoreattractiveif, verzamelt wat je moet doen zodat je vlam je nog aantrekkel..