Vierduizend jongeren op vrijersvoeten

SINT-NIKLAAS - De KLJ van Nieuwkerken pakt voor de zesde keer uit met zijn Crazy Dating Party op de terreinen van De Schakel.

06/11/2010

Aan de Heihoekstraat zijn de voorbereidingen volop aan de gang. Een grote groep medewerkers heeft de reuzentent overeind gezet. 'De Crazy Dating Party heeft zo'n grote tent nodig', zegt Gino Van Moer. 'Vorig jaar kregen we drieduizend bezoekers over de vloer. We hebben zelfs heel wat mensen de toegang moeten weigeren omdat de maximumcapaciteit was bereikt. Gebaseerd op die ervaring, denken we dat een verruiming van onze tent tot 1.700m2 (tegenover 1.000m2 bij de vorige editie) verantwoord is. We weten dat veel jongeren maar al te graag naar de Heihoekstraat komen. De Openluchtfuif die aan het einde van het schooljaar plaatsvindt, draagt ertoe bij dat deze plek als partyzone ruime bekendheid geniet.'

Aan enthousiasme alvast geen gebrek. De fuif biedt mogelijkheden genoeg. Een rood polsbandje betekent dat je aast op een 'one night stand', een geel bandje betekent dat je 'in love' bent en groen en blauw laten de opties voor een relatie open.

De fuifingang is voorzien via de N70, parking vind je aan De Ster. 'We laten niets aan het toeval over', legt Gino Van Moer uit. 'We voeren voldoende promotie om zoveel mogelijk volk te lokken, want de opbrengst van de fuif gaat integraal naar de werking van de KLJ, zoals goedkope kampen en weekendjes voor de jeugd. We doen een beroep op een veiligheidsteam van twaalf gediplomeerde mensen. Om de sfeer in de tent te verzekeren, rekenen we op 2uglydj's. De fuif duurt van 21 tot 3uur. De toegangsprijs bedraagt 5euro voor 23uur, 7euro erna en dat omdat we zo vroeg mogelijk op de avond zoveel mogelijk volk willen zien. Dat maakt het feesten plezieriger.'

Vanavond om 21 uur, Heihoekstraat, Nieuwkerken.


Bron:Nieuwsblad08/10/2015
Het veilen van erotische domeinnamen als seks.nl blijkt lastiger dan gedacht. Nederlands eerste grote veiling van domeinnamen op het gebied van erotiek en dating heeft deze week maar weinig opgelev..
31/05/2015
'Ik ben zesentwintig en al vijf jaar single. Ik heb ooit een relatie gehad. Ik was zelf heel verliefd, maar mijn partner heeft me plots en zonder verklaring laten vallen. Ik denk dat ik gedumpt ben o..
20/01/2012
ZOTTEGEM - De Oudenaardse strafrechter heeft Nathalie T. (27) uit Ninove veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van tien maanden en een boete van 143 euro. De vrouw moest zich verantwoorden weg..
05/08/2005
Arme Marokkaanse meisjes willen maar al te graag een bruidegom uit Europa en hebben daar zowat alles voor over. ,,Ze zien ons als wandelende verblijfsdocumenten'', zegt Ahmed uit Brussel. ,,Voor wat ..