Valentijn en internet: dit doe je beter niet

Wie Valentijn ook op sociale media de nodige aandacht wil geven, gedraagt zich beter niet te enthousiast. Online dating experte Julie Spira van The Huffington Post legt uit wat wel en niet werkt als je de romantische hoogdag viert via het internet.

07/02/2013

DOEN

- Stuur een grappige valentijnskaart naar je geliefde.

- Nodig je date uit voor een Skype-gesprek als je niet bij hem of haar kan zijn op deze dag.

- Mail hem een foto van de outfit die je zal dragen als jullie elkaar zullen terugzien.

- Kies voor een digitaal cadeau als een iTunes-kaart of een printbare cadeaubon die hij kan gebruiken in zijn lievelingswinkel.

NIET DOEN

- Maak hem geen liedjesmontage met nummers vol ‘I love you' als je die woorden nog nooit echt hebt uitgesproken.

- Schrijf geen liefdesboodschap op het prikbord van je lief als jullie relatie nog pril is - wie weet, heeft hij/zij het nog niet tegen collega's, familie of vrienden verteld.

- Plaats geen foto's van jullie tweetjes op een sociale netwerksite en verander je status niet naar ‘in een relatie' voordat jullie zijn overeengekomen dat dit kan.Bron:Nieuwsblad17/01/2015
De sector van relatiebureaus vindt de reissector. Om zijn singles aan een nieuwe relatie te helpen, sloot het relatiebureau Altero een samenwerking met Anders Reizen. ‘Met succes. Er zijn al rei..
21/10/2012
Christina Aguilera is een stuk minder slank dan vroeger, maar dat maakt de zangeres er niet minder gegeerd op. De datingwebsite ‘The Big and the Beautiful’, speciaal gericht op vrouwen met ..
09/12/2011
Moet je binnenkort in je eentje naar de kerstfeesten en zou je dat liever anders zien? De kans is groot dat het probleem bij jou ligt, meent de Amerikaanse relatiedeskundige Kim Hughes. ..
22/10/2008
Naar aanleiding van de film ‘Loft’, waar overspel een prominente plaats inneemt, barst de discussie over het thema los. Wij nodigden relatiedeskundige Rika Ponnet uit voor een chatsessie op..