VIDEO. Netlog verdwijnt definitief van het net

Aalst -

De sociale netwerksite Netlog verdwijnt definitief van het net. De site die destijds werd opgericht door Aalstenaar Toon Coppens gaat op in Twoo.com, een datingsite. De site werd in de zomer van 2006 opgericht. Vorig jaar was de site wereldwijd beschikbaar in 40 talen en telde meer dan 106 miljoen accounts. Maar zij worden nu doorverwezen naar de datingsite Twoo. Dat Netlog zou verdwijnen hing al een tijdje in de lucht.

19/12/2014


Bron:Nieuwsblad21/12/2015
De 22-jarige Elisa Bianco uit het Engelse Cornwall is veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar en acht maanden voor “stalking en intimidatie” van haar lerares Sally Retallack. De s..
03/06/2013
De lente is nog niet om over naar huis te schrijven, maar Belgen weten hoe ze die sluimerende winterdepressie kunnen tegengaan: met een spannend avontuurtje. Uit internationaal onderzoek van datingsi..
09/10/2014
Op de bisschoppensynode in Rome heeft kardinaal Godfried Danneels, die door paus Franciscus werd uitgenodigd als speciale gast, het opgenomen voor de hertrouwde echtgescheidenen. Dat meldde KerkNet V..
15/05/2014
Opmerkelijk initiatief in Nederland: Sara Coster van Meer Dan Gewenst, een stichting voor homo- en lesbisch ouderschap, organiseert speeddating voor holebi koppels die in contact willen komen met een..