UITGAAN. Daten in speedtempo op 1 mei

Antwerpen - Eén geheimzinnige locatie in Antwerpen en honderden deelnemers uit verschillende leeftijdscategorieën en regio’s. Dat is het idee achter het grote singles-event dat Easy-date op 1 mei organiseert. Op deze manier krijgen leuke vrijgezellen de kans vlot nieuwe contacten te leggen.

19/04/2013

Easy-Date was de eerste om in België het speeddating-gegeven te introduceren. Intussen organiseren ze reeds meer dan tien jaar allerlei dating-activiteiten waaronder wandelweekends, workshops en singles-parties. Bij elk evenement ligt de nadruk op face-to-face ontmoetingen, dus geen virtuele chats waarbij je niet zeker weet wie er aan de andere kant van het scherm zit.

De Easy-Date speeddates horen bij de meest bezochte dating-events van het land en gaan prat op een correct publiek. Vandaar dat ze een niet tevreden, geld terug-garantie hanteren. Geregeld organiseert Easy-Date lokale edities in verschillende steden. In februari viel die eer Antwerpen reeds te beurt en wegens groot succes krijgt deze Mega-Date navolging op 1 mei.

 

Het concept van een Mega-Date is simpel. Je voert 20 korte gesprekken met singles van dezelfde leeftijdsgroep en regio. Na afloop van het gesprek noteer je anoniem of je de contactgegevens van je partner wil ontvangen. Deze informatie wordt je, bij wederzijdse interesse, daags nadien toegestuurd. Je kan dus van meerdere deelnemers gegevens ontvangen.

 

Na het daten verzamelt iedereen voor een hapje en kunnen de (ex-)singles zich uitleven op de after-party.  Deelname bedraagt 65 euro per persoon en inschrijven op voorhand is verplicht. Dit kan via http://ticketdesk.vanorshoven.be/easydate.

 

Wil je graag eens deelnemen aan zo’n speeddate? Organisator Easy-Date stelt tien gratis plaatsen ter beschikking. Mail een origineel antwoord door via het infoadres op de website www.easydate.be op de vraag waarom jij absoluut wil deelnemen aan speeddating, de leukste inzendingen worden beloond!

 

Meer informatie op http://www.easydate.be

 

 

 

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?


Bron:Nieuwsblad09/12/2011
Moet je binnenkort in je eentje naar de kerstfeesten en zou je dat liever anders zien? De kans is groot dat het probleem bij jou ligt, meent de Amerikaanse relatiedeskundige Kim Hughes. ..
03/06/2015
Mariah Carey heeft een profiel aangemaakt op de datingsite Match. Tot nu toe gebruikt de zangeres, die sinds het afgelopen najaar single is, het profiel echter vooral om haar nieuwe nummer Infinity..
16/02/2012
Feestzaal 't Wit Kasteel langs de Doorniksesteenweg, waar honderden mensen hun trouwfeest vierden, wordt een club voor swingers. Uitbaatster Bianca Dekyvere - 27 en met lange, blonde haren - waakt bi..
29/10/2014
Single vrouwen die een man willen vinden doen er volgens de Britse schrijver Blake Lavak goed aan om na de eerste date al te vrijen. Waarom precies, legt hij uit in zijn boek ‘Own that guy in 60..