UITGAAN. Daten in speedtempo op 1 mei

Antwerpen - Eén geheimzinnige locatie in Antwerpen en honderden deelnemers uit verschillende leeftijdscategorieën en regio’s. Dat is het idee achter het grote singles-event dat Easy-date op 1 mei organiseert. Op deze manier krijgen leuke vrijgezellen de kans vlot nieuwe contacten te leggen.

19/04/2013

Easy-Date was de eerste om in België het speeddating-gegeven te introduceren. Intussen organiseren ze reeds meer dan tien jaar allerlei dating-activiteiten waaronder wandelweekends, workshops en singles-parties. Bij elk evenement ligt de nadruk op face-to-face ontmoetingen, dus geen virtuele chats waarbij je niet zeker weet wie er aan de andere kant van het scherm zit.

De Easy-Date speeddates horen bij de meest bezochte dating-events van het land en gaan prat op een correct publiek. Vandaar dat ze een niet tevreden, geld terug-garantie hanteren. Geregeld organiseert Easy-Date lokale edities in verschillende steden. In februari viel die eer Antwerpen reeds te beurt en wegens groot succes krijgt deze Mega-Date navolging op 1 mei.

 

Het concept van een Mega-Date is simpel. Je voert 20 korte gesprekken met singles van dezelfde leeftijdsgroep en regio. Na afloop van het gesprek noteer je anoniem of je de contactgegevens van je partner wil ontvangen. Deze informatie wordt je, bij wederzijdse interesse, daags nadien toegestuurd. Je kan dus van meerdere deelnemers gegevens ontvangen.

 

Na het daten verzamelt iedereen voor een hapje en kunnen de (ex-)singles zich uitleven op de after-party.  Deelname bedraagt 65 euro per persoon en inschrijven op voorhand is verplicht. Dit kan via http://ticketdesk.vanorshoven.be/easydate.

 

Wil je graag eens deelnemen aan zo’n speeddate? Organisator Easy-Date stelt tien gratis plaatsen ter beschikking. Mail een origineel antwoord door via het infoadres op de website www.easydate.be op de vraag waarom jij absoluut wil deelnemen aan speeddating, de leukste inzendingen worden beloond!

 

Meer informatie op http://www.easydate.be

 

 

 

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?


Bron:Nieuwsblad16/07/2015
De Vlaamse acteur Jappe Claes, onder meer bekend van rollen in Daens en De zaak Alzheimer, ligt onder vuur in Nederland. Begin 2014 stapte de acteur op als docent aan de Amsterdamse Theaterschool, nu..
15/03/2015
Beschrijven hoe knap je nieuwste crush wel was? Dat kon niet door meteen naar zijn Facebookpagina te surfen op je smartphone en zo te laten zien aan je vrienden. In plaats daarvan omschreven we onz..
08/11/2005
Een bedrijf voor internet dating moet aan twee vrouwen hun inschrijfgeld teruggeven omdat het ze niet heeft kunnen helpen bij het vinden van de ware liefde. Dat heeft een rechter in New York maandag ..
28/08/2012
Zonnen op het jacht van je vriend, zijn kredietkaart even lenen om een nieuwe handtas te kopen, samen een partijtje golfen... stiekem dromen veel vrouwen ervan. Dankzij deze vijf praktische tips vind..