Torhoutse vrouw opent parenclub in kasteel

KORTRIJK - Met een erotische club voor swingers in feestzaal 't Wit Kasteel in Kortrijk hoopt de Torhoutse Bianca Dekyvere koppels uit de middenklasse aan te trekken.

16/02/2012

Vanaf vrijdag 2maart gaat er een erotische club voor swingers open in 'tWit Kasteel in Kortrijk die elk weekend zal open zijn. 'Nu zijn we nog volop aan het renoveren en we hebben nog heel wat werk voor de boeg, maar alles zal tijdig klaar zijn', vertelt Bianca Dekyvere (27) uit Torhout die samen met Danny Schacht (49) uit Staden de zaak zal openhouden.

Spiegelkamer

De ambitie is groot want de nieuwe parenclub, die de naam Amatus krijgt, wil de concurrentie aangaan met de club uit Hulste, die zowat de grootste is van ons land.

'Mensen hebben vaak een verkeerd idee over een parenclub en denken dat iedereen hier naakt rondloopt', zo zegt Bianca, die voordien gerant was in de club Le Privilege in Ronse. 'Dat is niet zo, ook al is ons het devies Niets moet, alles kan. In de praktijk blijkt vooral dat de bezoekers er beneden gekleed bijlopen en dat ze naar één van de themakamers verhuizen als ze intiem contact willen hebben.'

Behalve tien themakamers zal er in de nieuwe club ook een discotheek, een podium, een bar, een rooklounge en een restaurant zijn. 'Mensen die komen, willen vaak eerst iets eten. Bij ons kunnen ze gebruik maken van een buffetsysteem', vertelt Bianca. 'In de discotheek wordt door onze vaste dj een mix van sensuele en opzwepende muziek gedraaid. Van het podium kan iedereen gebruik maken om er te dansen. Naakt? Ja het kan allemaal. Over die themakamers wil ik niet veel kwijt. Er is geen andere sector waarin de concurrentie mekaar zo beloert als in die van de parenclubs. Eentje? Er komt zeker een spiegelkamer.'

110 euro

Op welk clientèle mikt ze? 'We merken in de praktijk dat het vooral mensen uit de middenklasse en de hogere klasse zijn die komen. Koppels zullen hier binnen kunnen voor 90 euro per koppel, drank en eten inbegrepen. Mannelijke vrijgezellen betalen 110 euro, vrouwelijke vrijgezellen 30 euro. Alleenstaande mannen zetten makkelijker de stap, vandaar.'

En hoe groot is de kans dat het burenprotest weer oplaait? De voorbije jaren kwam 't Wit Kasteel ook om die reden in het nieuws. Omwonenden hadden het niet begrepen op de geluidsoverlast die er wel eens was. 'Ik heb de nieuwe huurders daarop gewezen', vertelt Luc Vancauwelaert, zaakvoerder van immokantoor Ghynstbosch bvba uit Brussel die sedert zeven jaar de eigenaar is van 't Wit Kasteel.

'Ja we zijn op de hoogte', aldus Bianca, 'maar er zullen zeker geen problemen zijn. Wij hebben geen publiek van fuivende studenten maar van mensen die op discretie gesteld zijn en zeker geen kabaal zullen maken buiten op de parking.'


Bron:Nieuwsblad20/12/2011
Er zijn onvoldoende ontmoetingsplaatsen voor jonge moslims in Zweden, daarom heeft de Gothenburg Mosque een site opgericht die ‘halal’ dating mogelijk maakt. ..
22/05/2013
Singles die op zoek zijn naar een partner kunnen een hechte band scheppen na een gesprek van amper vier minuten. Dat suggereren onderzoekers aan de universiteit van Stanford in de Verenigde Staten. ..
15/01/2015
Kan je iemand verliefd op je laten worden? Psycholoog Arthur Aron onderzocht het in 1997 en beweerde dat het wel degelijk lukt... als je maar de juiste vragen stelt. Bijna twintig jaar later heeft sc..
15/12/2015
Liefde en techniek Voor wie het maken van foute partnerkeuzes zo onderhand haast op een 'aangeboren talent' begint te lijken, is de redding nabij. De naam van die goddelijke verlosser? De 'True Love T..