Topman Tinder weg na amper vijf maanden

Tinder, de populaire datingapp, voert alweer een wissel aan de top door. De topman Christopher Payne wordt na amper vijf maanden vervangen door Sean Rad, de stichter van het bedrijf.

13/08/2015

Rad stond tot maart aan het hoofd van Tinder. Als verklaring voor de stoelendans wordt verwezen naar de 'snelle groei' van het bedrijf.

Er komt ook een nieuwe voorzitter voor de raad van bestuur: Greg Blatt. Die leidt al The Match Group, de belangrijkste aandeelhouder van Tinder.

Tinder is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot een erg populaire smartphone-applicatie, waarbij met één druk op de knop het profiel van een potentiële partner kan worden aanvaard of verworpen. Dagelijks zouden 26 miljoen mensen de app gebruiken.


Bron:Nieuwsblad29/07/2014
De Amerikaanse datingwebsite OkCupid heeft opzettelijk mensen die niet bij elkaar passen aan elkaar gekoppeld. Met de tests wilde het bedrijf zijn technologie op punt stellen. ..
03/04/2015
Uit een onderzoek van de datingsite Victoria Milan blijkt dat de paasgeest mensen er niet van weerhoudt om vreemd te gaan. ..
27/06/2013
Steeds meer mensen gaan op het wereldwijde web op zoek naar een potentiële partner. Om niet te verdwalen en er een leuke zoektocht van te maken zetten wij enkele tips op een rij. ..
26/11/2014
Menen - Een 61-jarige man uit Menen kreeg een voorwaardelijke celstraf van 15 maanden omdat hij met een vals profiel op Facebook en Netlog kinderpornografische afbeeldingen verzamelde. Ronny V. gaf z..