Topman Tinder weg na amper vijf maanden

Tinder, de populaire datingapp, voert alweer een wissel aan de top door. De topman Christopher Payne wordt na amper vijf maanden vervangen door Sean Rad, de stichter van het bedrijf.

13/08/2015

Rad stond tot maart aan het hoofd van Tinder. Als verklaring voor de stoelendans wordt verwezen naar de 'snelle groei' van het bedrijf.

Er komt ook een nieuwe voorzitter voor de raad van bestuur: Greg Blatt. Die leidt al The Match Group, de belangrijkste aandeelhouder van Tinder.

Tinder is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot een erg populaire smartphone-applicatie, waarbij met één druk op de knop het profiel van een potentiële partner kan worden aanvaard of verworpen. Dagelijks zouden 26 miljoen mensen de app gebruiken.


Bron:Nieuwsblad21/06/2008
Stoute mannen krijgen de meeste vrouwen. Dat blijkt uit onderzoek aan de Universiteit van New Mexico. Een ideale mix waar vrouwen voor vallen, is een beetje narcisme, wat harteloosheid en hier en daa..
12/09/2013
Een goede profielfoto op een datingsite moet aan enkele criteria voldoen, maar het perfecte kiekje bestaat niet. Of toch? Onderzoekers hebben een poging gedaan om te ideale vrouw en de perfecte man s..
10/03/2013
Dames die op zoek zijn naar die ene prins op het witte paard kunnen vandaag de dag terecht op een van de vele datingwebsites, maar voor wie weinig geduld heeft hebben Chinese vrouwen wel een oplossin..
04/12/2013
Vikki van Someren en Lucy Arrowsmith, twee 39-jarige vrouwen, hebben op een geheime locatie in Dorset (Engeland) het vakantieverblijf ‘Shh...’ opgericht. Dat is een luxueus resort waar vrou..