Tinder straks duurder voor oudere gebruikers?

Tinder Plus, de geavanceerde versie van de gratis datingapp Tinder, verdeelt gebruikers in twee categorie├źn. Gebruikers die ouder zijn dan 28, betalen binnenkort meer dan jongere mensen die online op zoek zijn naar de liefde. Dat meldt de BBC.

03/03/2015

In Groot-Brittannië en de Verenigde Staten zijn de nieuwe tarieven van Tinder Plus al van kracht. Britse gebruikers jonger dan 28 betalen omgerekend 5,49 euro per maand. Voor wie ouder is, kost de app op maandbasis 20,61 euro. In Amerika is de kloof tussen jong en ouder kleiner: de jongste gebruikers betalen maandelijks 8,95 euro, wie al 28 is 17,89 euro.

Volgens de woordvoerder van het bedrijf is het idee voor de verschillende tarieven er gekomen na enkele tests. Daaruit blijkt dat jongere gebruikers minder geld hebben dan oudere klanten en bijgevolg ook minder willen betalen. ‘Veel diensten werken met verschillende prijscategorieën. Zo is de streamingdienst Spotify goedkoper voor studenten’, zegt hij aan de BBC. Het is niet duidelijk of de tarieven binnenkort ook in België worden toegepast.

De betaalversie van de app biedt nog een extra mogelijkheid: je zal foto’s die je per ongeluk hebt afgekeurd kunnen recupereren en een lief zoeken in een omgeving naar keuze.


Bron:Nieuwsblad11/01/2015
Als je de romantiek tijdens een date naar een hoger niveau wil tillen of je kansen op een tweede afspraakje wil verhogen, dan doe je er volgens wetenschappers goed aan om tijdens jullie eerste ontmoe..
11/09/2015
De Britse advocate Charlotte Proudman is actief op de professionele netwerksite LinkedIn en koos voor een zakelijke foto op haar profiel. Die viel in de smaak bij een collega, waardoor hij haar een c..
21/06/2008
Stoute mannen krijgen de meeste vrouwen. Dat blijkt uit onderzoek aan de Universiteit van New Mexico. Een ideale mix waar vrouwen voor vallen, is een beetje narcisme, wat harteloosheid en hier en daa..