Tinder maakt ‘Super Like’ internationaal beschikbaar

Tot nu toe was het op Tinder een kwestie van naar links of naar rechts swipen om iemand leuk te vinden of niet. Voortaan kan je echter ook naar boven swipen. Daarmee geef je aan dat je iemand niet 'slechts' leuk, maar zelfs superleuk vindt.

01/10/2015

De uitverkorene krijgt daar bovendien direct een notificatie van, ongeacht of er sprake is van een match. De functionaliteit werd al enige tijd getest in Australië, en is vandaag wereldwijd uitgerold, zo ook bij ons.De 'Super Like'-functie kent volgens Tinder vele voordelen. Eerst en vooral kan je iemand dus laten weten écht in hem of haar geïnteresseerd te zijn, in plaats van een misschien wat routinematige like toe te kennen. Uit de Australische tests is gebleken dat mensen die de superlike uitdelen drie keer meer kans hebben op een match, lezen we op Tech Crunch. Gesprekken die gestart zijn na een superlike duren bovendien gemiddeld 70 procent langer dan normale chats. Vooral vrouwen zouden blij zijn met de nieuwe functie.Wezenlijk verschil met een gewone like is dat de ander bij de super-variant direct een notificatie krijgt. Bij een gewone like gebeurt dat alleen wanneer er sprake is van een wederzijdse like – een match dus. Met een beetje geluk vindt die ander jou ook superleuk.


Bron:techcrunch.com30/01/2012
De eerste aflevering van 'De perfecte date' op VTM zit er op. Copywriter en single mama Sara ging in het programma meer dan een uur lang op zoek naar haar perfecte date. Ze had daarvoor de keuze uit ..
28/01/2015
Het wemelt van de datingsites in ons land. Je kan de radio of TV niet aandoen of je hoort of ziet een reclame van een datingsite langskomen. De ene datingsite schermt met het aantal leden, een ande..
26/11/2015
Tegenwoordig is het niet meer duidelijk wat nu juist de criteria zijn voor een goede deal op Airbnb. De hygiëne? De prijs? De oppervlakte? Of het uiterlijk van de verhuurder? Steeds meer mense..
16/04/2015
Arbeidsbemiddelaar VDAB wil studenten die zich op de arbeidsmarkt storten, laten begeleiden door professionele mentoren. Om de twee partijen met elkaar in contact te brengen, heeft VDAB een nieuwe ap..