Tien valentijnstips voor singles

Dat valentijn geen pretje is voor singles die dat liever niet zijn, zien we als een understatement. Daarom verzamelden we enkele tips om hen op te vrolijken.

08/02/2011

1. Geef een feestje.

Als je niet de enige single in je omgeving bent, is het probleem makkelijk verholpen. Nodig enkele vrienden en/of vriendinnen uit voor een gezellig avondje en de dag erna is valentijn verleden tijd - op die vervelende hoofdpijn na, dan.

2. Ga shoppen

Reken uit wat een cadeau voor je geliefde en een bijpassend diner kosten. Neem een (half) dagje vrij en spendeer dat geld aan schoenen, een handtas of een nieuwe jurk. Per slot van rekening vang je geen vliegen met azijn.

3. Verwen jezelf

Valentijn is de gelegenheid bij uitstek om jezelf een warm hart toe te dragen. Dat bedoelen we letterlijk: boek een sauna en geniet. Onze tip: Sauna-O nabij Gent.

4. Ga hardlopen

Lopen maakt endorfines vrij, die heilzaam zijn bij trieste gevoelens. Als je niet in een sportieve bui bent, gaan we er gemakkelijkheidshalve van uit dat ook een kilo chocolade soelaas biedt.

5. Profiteer van valentijnsacties

Het is niet omdat restaurants en bioscopen voordeeltarieven aanbieden voor koppels, dat je er als single niet van kan meegenieten. Ga gewoon met een vriend of vriendin en negeer op de koppels rondom je.

6. Ga speeddaten

Ga in sneltempo op zoek naar leuke mensen die je volgend jaar kunnen vergezellen. Leuke tip: bij Sleepy in Sint-Niklaas worden op valentijnsavond 15 single vrouwen en 15 single mannen gevraagd om te speeddaten in een bed. Meer info op www.sleepy.be.

7. Ruim op

Als je niet in een sociale bui bent, ruim dan je huis op. Je gedachten mogen je dan parten spelen, de rommel in je huis doet dat in elk geval niet.

8. Ga zingen

Van zingen word je vrolijk, dus trek je stoute schoenen aan richting karaoke of bel vriendinnen met een SingStar. Geen romantische nummers, wel hits à la 'survivor'.

9. Babysit

De dankbaarheid van bevriende koppels die zo een avond van hun kroost verlost zijn, is grenzeloos. Doe daar later dit jaar je voordeel mee onder het motto 'voor wat, hoort wat'.

10. Doe niets

Valentijn is ook maar vervelend omdat er zoveel aandacht aan wordt gegeven. Beschouw het als een dag zoals alle anderen en je mist niets.

 

 


Bron:Nieuwsblad01/05/2014
Nu eeuwige vrijgezel George Clooney de 36-jarige advocate Amal Alamuddin ten huwelijk heeft gevraagd, moeten we op zoek naar een waardige opvolger. Wij selecteerden vijf van de meest beruchte vrijgez..
08/07/2015
Datingapp Tinder heeft een nieuwe toepassing gelanceerd: beroemdheden kunnen vanaf nu geverifieerde profielen aanmaken. Dan weten gebruikers dat het profiel echt is en zo kunnen ze hopen op een beken..
23/04/2014
In 1938 wist het Amerikaanse Parade Magazine perfect hoe dames zich moesten gedragen op een eerste date met een potentiële partner. Deze concrete tips worden vandaag als zeer seksistisch beschouwd..
10/04/2012
Voor je online de ware liefde ontdekt, moet je vaak heel wat niet-ware liefdes ontmoeten. En het is niet altijd eenvoudig om hen te vertellen dat je toch liever op zoek gaat naar iemand anders. ..