Testen of je partner wel trouw is? Huur een verleid(st)er in

Vermoedens dat je partner het niet zo nauw neemt met de echtelijke trouw? Vergeet Temptation Island: het Luikse bedrijf 'Teste Sa Fidelité' (Test zijn/haar getrouwheid) stuurt knappe mannen en dito vrouwen op je partner af. En dat is het maar hopen dat hij of zij aan de verleiding kan weerstaan.

07/06/2014

Nieuw is het concept niet, maar het is wel de eerste keer dat een Belgisch bedrijf de echtelijke trouw van zowel mannen als vrouwen op de proef stelt. Het Luikse bedrijf 'Teste Sa Fidelité' heeft vier professionele verleid(st)ers in dienst: knappe mannen en aantrekkelijke vrouwen tussen 20 en 30 jaar die elke argwanende partner op zijn of haar teerbeminde kan afsturen. Doorstaat je partner de test? Dat kom je achteraf te weten dankzij een gedetailleerd verslag.

Niet goedkoop
Het bedrijf gaat slinks te werk: je partner ontmoet de verleid(st)er 'toevallig' of wordt benaderd op sociale media als Twitter en Facebook. Wat volgt (een etentje, sms-verkeer, afspraakjes of – in het beste geval – helemaal niets) wordt keurig opgenomen in een rapport, dat wordt overgemaakt aan de wantrouwige partner. Afgelopen maand ondergingen al zeven nietsvermoedende Belgen de relatietest. Die is trouwens niet goedkoop, maar wel beschikbaar in verschillende formules. Zo is er de sms-test (vanaf 100 euro), het internet-pakket (vanaf 125 euro) en de 'toevallige in real life ontmoeting' (vanaf 250 euro). Wil je de kat liever op een andere manier bij de melk zetten, dan staat 'Teste Sa Fidelité' open voor suggesties.


Bron:Nieuwsblad19/10/2012
BRUSSEL - Onder het motto ‘Je hebt geen hoofdpijn nodig om nee te zeggen’ lanceren de vrouwenorganisaties Zij-kant en VIVA-SVV (Socialistische Vrouwen Vereniging) zaterdag in Brugge een cam..
11/03/2014
Dat het niet goed meer botert tussen Wout Bru (44) en zij vrouw Suzy (43), is intussen geen geheim meer. Story pakt dinsdag wel uit met een nieuwtje: Suzy zou via de datingsite Tinder actief op zoek ..
15/01/2015
Kan je iemand verliefd op je laten worden? Psycholoog Arthur Aron onderzocht het in 1997 en beweerde dat het wel degelijk lukt... als je maar de juiste vragen stelt. Bijna twintig jaar later heeft ..
03/05/2013
Het klinkt niet zo romantisch, maar een eerste date heeft eigenlijk veel weg van een sollicitatiegesprek. Wie op de volgende puntjes goed scoort, maakt kans om opnieuw uitgevraagd te worden door een ..