Succesvolle vrouwen zijn aantrekkelijker

Uit een grootschalig onderzoek van het Amerikaanse datingbureau Match is gebleken dat intelligente en succesvolle vrouwen het meest aantrekkelijk zijn voor een man.

08/02/2015

Uit de bevraging blijkt dat 87 procent van de single mannen een vrouw zou daten die intellectueler is en hoger opgeleid is dan zij zijn. Diezelfde hoeveelheid mannen heeft er bovendien geen probleem mee dat een vrouw meer zou verdienen dan hem.

Uit de bevraging blijkt verder ook dat de helft van de mannen die vrijgezel zijn, specifiek op zoek gaan naar een vrouw die op haar carrière focust.

Verder is een flinke dosis zelfvertrouwen ook een pluspunt. Ten slotte is gebleken dat 90 procent van de bevraagde mannen het leuk vindt als de vrouw de eerste stap zet.
 

 


Bron:Nieuwsblad06/11/2014
Zoersel - Christophe Sepot, de 34-jarige Zoerselnaar die aan een wereldreis ‘Around the world in 80 dates’ bezig is, verlaat dit weekend Europa. Hij zeilt vanaf volgende week richting Baham..
26/10/2013
Welke vintage rituelen kunnen dames best wel smaken tijdens een date? En welke gebaren laat een moderne man maar beter achterwege? Wij zetten vier achterhaalde gestes op een rij. ..
01/05/2014
Nu eeuwige vrijgezel George Clooney de 36-jarige advocate Amal Alamuddin ten huwelijk heeft gevraagd, moeten we op zoek naar een waardige opvolger. Wij selecteerden vijf van de meest beruchte vrijgez..
23/12/2022
Het rapport onthult dat we genoeg hebben van de traditionele date-activiteiten zoals pinten pakken in een café of romantische diners bij kaarslicht. De top vijf van populairste dates voor 20..