Studente geneeskunde veilt maagdelijkheid op internet

Een 27-jarige studente Geneeskunde veilt haar maagdelijkheid via het internet. Haar enige doel is geld verdienen, maakt ze duidelijk op haar website.

21/03/2014

Elizabeth Raine laat ze zich noemen, de 27-jarige studente die haar maagdelijkheid veilt via het internet. Aan de meest biedende biedt ze een 12 uur durende date en seks. ‘In eerste instantie voor het geld’, zegt de Amerikaanse studente, die haar naam liever niet prijsgeeft.

Het bieden begint op 1 april via haar website, waar je allerlei foto’s van de studente vindt. In de biografie die daarop staat, zegt ze te begrijpen dat er vragen zullen zijn over haar fysieke en mentale gezondheid. ‘Maar ik wil me gerust laten onderzoeken als dat nodig is’, schrijft Raine.

Ze zegt ook nog niet overdreven materialistisch ingesteld te zijn. ‘Maar de potentiële sommen geld die ik kan verdienen, zijn te hoog om zomaar naast mij neer te leggen.’

Bieden op een date met Elizabeth Raine kan hier.


Bron:Nieuwsblad11/05/2014
Herk-de-Stad - Altero organiseert twee ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden (singles) in Hasselt en Leuven. De organisator biedt interessante lezingen aan over onder meer partnerkeuze en verlief..
19/03/2012
ZEEBRUGGE - Maandagavond kregen we weer een nieuwe portie Wie Trouwt Mijn Zoon? voorgeschoteld en daar gingen de meisjes op bezoek bij hun eventueel toekomstige en zijn ouders. Stephanie Van Rompaey ..
14/06/2015
Hoe zou het nog zijn met … het team van Netlog? Het vanuit Gent opererende social network gooide eind 2014 – na Hyves en MySpace – de handdoek in de ring onder al het Facebookgeweld. D..
22/11/2010
Amper drie dagen na de start gonst het al van de romantische bedrijvigheid op Wematch.be, de kakelverse datingsite van Het Nieuwsblad en De Standaard. ..