Stichter overspelsite Ashley Madison stapt op

Noel Biderman, de topman van het moederbedrijf van datingsite Ashley Madison, heeft het bedrijf verlaten. Dat meldt het bedrijf Avid Life Media.

28/08/2015

‘Deze verandering is in het belang van het bedrijf en laat ons toe om onze leden en toegewijde werknemers te steunen’, stelt het bedrijf . Avid Life Media, eigenaar van Ashley ­Madison, is in Canada gevestigd.

Ashley Madison is een website die zich voorstelt als een plek waar je een slippertje kunt beramen. Na een hacking belandde de gegevens van meer dan 33 miljoen gebruikers op het internet. Avid Life Media heeft een grote beloning uitgeloofd voor informatie over de hackers.

Biderman lanceerde de website in 2001. Toen zei hij dat hij zowel vrouwen als mannen die een buitenechtelijke relatie zoeken wil helpen.


Bron:Nieuwsblad16/03/2015
Enkele Tinder-gebruikers op het SXSW-festival in Austin, Texas zijn vorig weekend het 'slachtoffer' geworden van een geniepige marketingstunt om de thriller 'Ex Machina' te promoten..
07/04/2013
Niet alleen je outfit, maar ook het eten dat je bestelt kan bepalen of je date voor je valt of niet. Maar met welke maaltijd kan je hem op restaurant nu echt verleiden? ..
16/02/2015
Waarom blijft er van die strakke sixpack op zijn profielfoto niets meer over als hij effectief voor uw neus staat? En dat zij oeverloos uit haar nek blijft kletsen, dat mocht ze vooraf toch ook eve..
11/03/2014
Sint-Niklaas - Lerares Maria D. (44) uit Sint-Niklaas hield er na haar uren in het klaslokaal een ‘actief’ sociaal leven op na. De vrouw sprak via een datingsite af met mannen en beloofde h..