Steeds meer senioren schrijven zich in op een datingsite

Steeds meer senioren schrijven zich in op een datingsite, om op deze manier een nieuwe liefde te vinden. Je als 50 plusser inschrijven op een datingsite en hiermee op weg te gaan naar nieuw liefdesgeluk blijkt dan ook.een effectieve methode, want dagelijks vinden diverse Belgische senioren een nieuwe geliefde via het internet.

31/03/2015

Goede datingsites voor 50 plussers

 

In België zijn een flink aantal datingsites voor 50 plussers te vinden. Zo zijn er datingsites die zich op niets anders dan enkel 50 plussers richten, maar ook zijn er datingsites met een flink aantal ingeschreven 50 plussers, waar je ook makkelijk in contact kan komen met andere alleenstaande senioren. We geven hierbij een overzicht van de datingsites die het meest geschikt zijn voor 50 plussers:

 

* Relatieplanet.be - De grootste algemene datingsite van België. Hier vind je gegarandeerd veel 50+ singles


* 50 Plus Match - Deze datingsite is geheel ingericht op 50 Plus dating


* Be2 - Hier vind je erg veel singles in de categorie 40 - 70 jaar


* Seniorengeluk.be - Ingericht voor seniorendating. Je vindt hier met name veel 55-60 plussers


* EliteDating - Laat je matchen via een persoonlijkheidstest, aan de hand van een vragenlijst


* Parship.be - Hoge kwaliteit datingsite, voorzien van een erg leuke persoonlijkheidstest


50 Plus dating is ook geschikt voor vriendschap

Ook als je op zoek bent naar nieuwe vriendschappen, nieuwe kennissen, of om gewoon gezellig te chatten, zijn bovenstaande datingsites erg geschikt. Klik op de namen van de datingsites om uit te zoeken welke het beste bij je past en probeer het eens. Veel senioren zeggen achteraf dat ze de stap om zich bij een datingsite in te schrijven al veel eerder hadden moeten zetten.


Bron:05/10/2013
De Nederlandse televisiezender RTL 5 pakt uit met een nieuw datingprogramma. In ‘Adam zkt. Eva’ krijgen singles de kans om elkaar op een onbewoond eiland naakt beter te leren kennen. ..
08/01/2014
Zin om een kale binnen- of buitenmuur van uw huis op te fleuren met een uniek kunstwerk? Dat kan. Op www.muurzoektkunst.be kan elke Leuvenaar een muur registreren als canvas voor street artists. Muur..
11/01/2016
Van verschillende walletjes eten kan wel eens verkeerd aflopen, vraag maar aan Martin Whitehead. Zijn vrouw Karen haalde er zelfs de camera van de Australische tv-show 'A Current Affair' bi..
27/04/2013
Singles die niet voor zichzelf maar wel voor elkaar een lief zoeken. Dat lijkt de nieuwe manier om aan een man of vrouw te geraken. ‘Wie voor zichzelf zoekt, zit gevangen in een kluwen van emoti..