Steeds meer senioren schrijven zich in op een datingsite

Steeds meer senioren schrijven zich in op een datingsite, om op deze manier een nieuwe liefde te vinden. Je als 50 plusser inschrijven op een datingsite en hiermee op weg te gaan naar nieuw liefdesgeluk blijkt dan ook.een effectieve methode, want dagelijks vinden diverse Belgische senioren een nieuwe geliefde via het internet.

31/03/2015

Goede datingsites voor 50 plussers

 

In België zijn een flink aantal datingsites voor 50 plussers te vinden. Zo zijn er datingsites die zich op niets anders dan enkel 50 plussers richten, maar ook zijn er datingsites met een flink aantal ingeschreven 50 plussers, waar je ook makkelijk in contact kan komen met andere alleenstaande senioren. We geven hierbij een overzicht van de datingsites die het meest geschikt zijn voor 50 plussers:

 

* Relatieplanet.be - De grootste algemene datingsite van België. Hier vind je gegarandeerd veel 50+ singles


* 50 Plus Match - Deze datingsite is geheel ingericht op 50 Plus dating


* Be2 - Hier vind je erg veel singles in de categorie 40 - 70 jaar


* Seniorengeluk.be - Ingericht voor seniorendating. Je vindt hier met name veel 55-60 plussers


* EliteDating - Laat je matchen via een persoonlijkheidstest, aan de hand van een vragenlijst


* Parship.be - Hoge kwaliteit datingsite, voorzien van een erg leuke persoonlijkheidstest


50 Plus dating is ook geschikt voor vriendschap

Ook als je op zoek bent naar nieuwe vriendschappen, nieuwe kennissen, of om gewoon gezellig te chatten, zijn bovenstaande datingsites erg geschikt. Klik op de namen van de datingsites om uit te zoeken welke het beste bij je past en probeer het eens. Veel senioren zeggen achteraf dat ze de stap om zich bij een datingsite in te schrijven al veel eerder hadden moeten zetten.


Bron:14/12/2014
Zijn mindfulness, yoga en spiritualiteit voor jou geen abracadabra maar een ‘way of life’ waarbij jij je als een vis in het water voelt? Dan geniet je vast en zeker van een vakantie met..
01/02/2010
GENT - Linsy Daman en Abdelali Yagoub, het Gentse koppel dat werd opgevoerd in de eerste aflevering van 'In Godsnaam' op Eén, stellen de VRT en de Gentse schepen van Burgerzaken Catharina Segers (..
02/10/2013
Een recent onderzoek van de Amerikaanse nieuwssite Today.com en de datingsite Match.com wijst uit dat 30 procent van de 4.000 ondervraagden geen relatie zou willen beginnen met een vegetariër. En ..
31/03/2015
Steeds meer senioren schrijven zich in op een datingsite, om op deze manier een nieuwe liefde te vinden. Je als 50 plusser inschrijven op een datingsite en hiermee op weg te gaan naar nieuw liefdes..