Steeds meer mensen willen een lookalike van hun ex als nieuwe partner

Fans van Herman Brusselmans is het niet ontgaan: zijn nieuwe vriendin lijkt wel erg op zijn ex-vrouw Tanja. Daarmee is de Vlaamse schrijver zeker geen uitzondering op de regel. Onder meer ex-president Sarkozy deed het hem voor. En ook relatietherapeute Rika Ponnet bevestigt de trend: "Sommigen komen zelfs met een foto van hun ex naar een relatiebureau: zo iemand wil ik."

20/11/2013

"Dat betekent niet dat die persoon op zoek is naar een surrogaat", vertelt Ponnet in Het Laatste Nieuws. "Maar voor eenzelfde type kiezen, geeft wel een veilig gevoel blijkbaar. Er is iets dat aantrekt. Sommige mensen vervallen daarbij wel in patronen. Niet goed als een vorige relatie niet oké was. Maar als de breuk met je ex een beetje verwerkt is, als je hem of haar toch wel hebt kunnen loslaten: geen probleem als je voor een lookalike gaat."


Bron:hbvl17/11/2014
Mannen die het lichaam van Nieuw-Zeelander Kieran Moloney bekijken, kunnen alleen maar jaloers zijn. Een sixpack om u tegen te zeggen, bicepsen als meloenen en nekspieren waar zelfs een stier niet te..
26/03/2015
Grote baas Marc Zuckerberg heeft op een conferentie in San Francisco de nieuwe plannen voor Messenger voorgesteld. De chatdienst van Facebook wordt een nieuw platform dat ook andere apps integreert. ..
01/10/2014
De relatiebemiddelingsactiviteiten van DateDesk, het kantoor van Elke Clijsters en Rita Matoukou, worden overgenomen door Singles-Platform Altero van Ilse Melotte en Ilse Reynders. Het aantal leden..
05/06/2015
‘Onze trouwdag moet perfect zijn’, zegt de bridezilla in mezelf. Daarmee leg ik de lat voor mezelf en mijn aanstaande heel hoog en komt de focus op de praktische kant van het huwelijk te li..