Singles willen liefst dokter strikken

Wie single is en bovendien dokter, hoeft zich geen zorgen te maken over zijn liefdesleven. Uit een Nederlands onderzoek bleek dat zowel mannelijke als vrouwelijke singles maar al te graag een dokter als partner zouden willen.

29/06/2012

Naast dokters doen ook advocaten, marketingmensen en communicatieadviseurs het bijzonder goed. Daarmee lijkt het erop dat singles vooral op zoek zijn naar beroepen met een stabiele toekomst en een stevig maandloon. Ook pedagogen en architecten liggen steeds beter in de markt, terwijl piloten, docenten en stewardessen steeds minder populair worden.

De minst aantrekkelijke beroepen, zo bleek uit de rondvraag van datingsite Parship, bleken voor vrouwen monteurs en boeren te zijn. Mannen blijken huisvrouwen dan weer heel wat minder aantrekkelijk te vinden dan werkende vrouwen.

 

 Bron:Nieuwsblad03/02/2014
Op vrijdag 14 februari is het Valentijn. Wie dit jaar niet voor grote cadeaus maar voor de ervaring gaat, kan naar een van deze evenementen. En singles die nog niet door Cupido’s liefdespijl zij..
06/11/2014
Leuven - Omdat een 21-jarige man uit Leuven zich vergreep aan een meisje, heeft de strafrechter hem een werkstraf van 45 uren opgelegd. Voert hij die straf niet uit binnen een bepaalde termijn, dan h..
31/05/2006
BRUSSEL - De snelstgroeiende groep pornokijkers in Groot-Brittannië bestaat uit vrouwen. Dat blijkt uit onderzoek dat Nielsen Netratings in opdracht van de krant de Independent on Sunday heeft uit..
11/10/2012
Onderzoeksbureau Opinion Matters bestudeerde de profielen van 1.000 single mannen en vrouwen op verschillende datingsites in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De resultaten hebben een o..