Single vrouwen vluchten weg uit Manhattan

Door series als Sex and the City en Gossip Girl denken we dat New York het mekka is voor vrijgezelle vrouwen. Maar dat strookt niet met de realiteit. Steeds meer dames uit Manhattan gaan immers op zoek naar een man buiten de metropool.

25/07/2012

De meeste single vrouwen in Manhattan zijn het beu om te daten met mannen uit hun stad. Velen van hen vinden dat de beschikbare types zich kinderachtig gedragen, een grote dunk van zichzelf hebben terwijl ze niet knap zijn en bang zijn om zich te binden.

Daarom trekken vrijgezelle vrouwen steeds vaker naar de buurten zoals Westchester County, Greenwich, Nassau County en New Jersey om de ware te ontmoeten. Ze beweren dat mannen die op het platteland wonen vriendelijker overkomen en niet geobsedeerd zijn door hun looks. Datingcoaches zijn uiteraard op de hoogte van deze opmerkelijke trend en moedigen vrouwelijke singles aan om hun horizonten te verruimen.

Patti Stanger van het datingbureau Bravo’s Millionaire Matchmaker gelooft zelfs dat het niet lang meer zal duren voordat een man zoeken in de buitenwijken een culturele norm wordt. ‘De ware woont niet in de stad, maar koopt zich een huis op het platteland. Vrouwen die willen trouwen, moeten hun echtgenoot in spe maar gaan zoeken’, klinkt het in The New York Post.

 

 


Bron:Nieuwsblad25/01/2011
Asse - Singles, de Vlaamse activiteitenvereniging gericht naar actieve en hoogopgeleide alleenstaanden, opende zopas een kantoor in Zellik. ..
24/08/2011
Steeds meer mensen schakelen het internet in om een liefdespartner te vinden. Het is echter geen makkelijke opgave om aan je zoektocht te beginnen. Aan de hand van vijf tips leggen we uit hoe je vers..
11/11/2015
Wellicht doen veel mensen zich vaak veel mooier voor op dating websites dan dat ze daadwerkelijk zijn. Op dergelijke sites worden soms de meest verleidelijke foto’s gepresenteerd en lijken de..
23/03/2006
Een vrouw heeft na vijf jaar een punt gezet achter haar relatie nadat ze ontdekte dat haar vriend verschillende datingsites bezocht. De bewijzen waren nochtans verwijderd, maar door een bug in Mozill..