Single vrouwen vluchten weg uit Manhattan

Door series als Sex and the City en Gossip Girl denken we dat New York het mekka is voor vrijgezelle vrouwen. Maar dat strookt niet met de realiteit. Steeds meer dames uit Manhattan gaan immers op zoek naar een man buiten de metropool.

25/07/2012

De meeste single vrouwen in Manhattan zijn het beu om te daten met mannen uit hun stad. Velen van hen vinden dat de beschikbare types zich kinderachtig gedragen, een grote dunk van zichzelf hebben terwijl ze niet knap zijn en bang zijn om zich te binden.

Daarom trekken vrijgezelle vrouwen steeds vaker naar de buurten zoals Westchester County, Greenwich, Nassau County en New Jersey om de ware te ontmoeten. Ze beweren dat mannen die op het platteland wonen vriendelijker overkomen en niet geobsedeerd zijn door hun looks. Datingcoaches zijn uiteraard op de hoogte van deze opmerkelijke trend en moedigen vrouwelijke singles aan om hun horizonten te verruimen.

Patti Stanger van het datingbureau Bravo’s Millionaire Matchmaker gelooft zelfs dat het niet lang meer zal duren voordat een man zoeken in de buitenwijken een culturele norm wordt. ‘De ware woont niet in de stad, maar koopt zich een huis op het platteland. Vrouwen die willen trouwen, moeten hun echtgenoot in spe maar gaan zoeken’, klinkt het in The New York Post.

 

 


Bron:Nieuwsblad14/12/2014
Zijn mindfulness, yoga en spiritualiteit voor jou geen abracadabra maar een ‘way of life’ waarbij jij je als een vis in het water voelt? Dan geniet je vast en zeker van een vakantie met..
17/01/2015
Iran is van plan een eigen dating-portaal te starten. Het portaal, onder het ministerie voor Jeugd en Sport, vereist wel trouwplannen bij de paren, zo zegt een viceminister. ..
05/09/2015
'Ik ben een vrouw van 33 en mijn relatie is weer op de klippen gelopen. Die relatie had eenzelfde patroon: het ging een aantal weken heel goed en dan stond hij op de rem. Iedere keer als ik te dicht ..
26/01/2013
De 50-jarige Mary Kate Beckman klaagt datingsite match.com aan nadat een man die ze via de site had leren kennen, haar probeerde te vermoorden. ..