Single mannen vind je zo!

Zeker als je al even single bent, lijkt het soms alsof je eerder een buitenaards wezen uit een ander melkwegstelsel zal tegenkomen dan de man van je dromen. Maar vergeet niet dat je hem kan ontmoeten waar je hem het minst verwachtte…

17/05/2010

1. Je eigen gebouw
Als je in een appartement woont, loop je de kans dat er in hetzelfde gebouw nog ergens een leuke single woont. Aarzel dus niet om een praatje te slaan op de gang

2. De boekenwinkel
Wie single is, heeft meer tijd om te lezen. Dus lijkt een boekenwinkel een geschikte plek om belezen eenzaten van het andere geslacht te treffen. Staat hij met een leuk boek in zijn handen, heb je bovendien meteen een openingszin.

3. De Supermarkt
Nee, niet de dating-supermarkt waar wijn en aardbeien allerlei rare betekenissen hebben. Maar feit blijft dat ook single mannen moeten eten. Vermijd de types met volle karren (huishouden!), ga voor mandjes met een sixpack bier en een diepvriespizza.

4. Het vliegtuig
Alleen op reis of businesstrip? Als je echt geluk hebt, zit er een leuke man naast je die de eerste uren alvast nergens heen gaat. Buitenkansje….

5. Therapie
Wie zijn demonen onder controle wil krijgen dankzij praatgroepen en groepstherapie, ontmoet daar gelijkgestemden. En wie weet wat uit praten kan voortvloeien…

6. Tijdens een wandeling met de hond
Geen bezwaar als je geen hond hebt: je kent vast iemand van wie je het uitlaatklusje kan overnemen. Ga wandelen op plekken waar veel honden komen en toon interesse in hun baasjes. Laat de hond het lastige werk opknappen en zijn leiband rond zijn benen wikkelen. ‘Strikken’ heet zoiets.

7. De tram of de bus
Doe je auto weg en neem het openbaar vervoer naar het werk. Sta een half uurtje vroeger op en maak je mooi eens je ontdekt hebt welke mannen ’s ochtends op jouw werkroute zitten.

8. Dansles
Een klassieker, maar met reden: muziek, fysiek contact en een gemeenschappelijke passie voor dansen. Need we say more?

9. De koffiebar
Lang leve wifi: check je mails eens buitenshuis met een tasje koffie erbij. Kijk niet enkel naar je mails, maar ook naar het mannenpotentieel rondom je. Fake een computerprobleem en vraag hulp. Zo simpel kan het zijn.


10. Organiseer een feestje
Kies een leuke bar uit en nodig je single vrienden en vriendinnen uit. Vraag hen hetzelfde te doen. Zo ontmoet je gegarandeerd leuke mensen en wie weet hoe de avond eindigt…
 


Bron:Nieuwsblad20/01/2012
ZOTTEGEM - De Oudenaardse strafrechter heeft Nathalie T. (27) uit Ninove veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van tien maanden en een boete van 143 euro. De vrouw moest zich verantwoorden weg..
03/09/2014
Tinder heeft inmiddels in veel landen een méér dan kritieke massa bereikt, en mensen richting een dating app geholpen die anders misschien wel nooit zo’n app zouden installeren...
14/08/2013
Hoeveel je ook uitkijkt naar een date: een man kan het romantische onderonsje onbewust voor je verpesten. Deze dingen vind je heel vervelend. ..
02/05/2015
Ik ben een man van 37 en woon drie jaar samen met mijn vriendin. Zij heeft een drukke praktijk als kinesiste, ik ben leraar en heb daardoor veel meer vrije tijd. Ik heb daar geen probleem mee, maar v..