Schrijfster tweet live over rampzalige date

De Canadese schrijfster Anne Thériault was in een koffiebar in Toronto getuige van een date tussen een man en een vrouw die behoorlijk misliep. De reden? De man bleek behoorlijk vol van zichzelf, de vrouw kon dat niet appreciëren.

08/07/2015

Thériault omschreef de man als een 'zelfingenomen schrijver' die aan de tafel naast haar op een eerste koffiedate was met een meisje.

Hij schrijft naar eigen zeggen een toneelstuk over een man die er niet bij hoort. 'Hij is gewoon anders'.

Volgens de man lijkt hij ook op de acteur James Franco

Zij blijft hem beleefd vragen stellen, hij vraagt haar niets. Behalve of ze ooit al iets met een schrijver heeft gehad.

Hij klaagt over de smaak van de koffie

En over hoe zwaar het is om schrijver te zijn

Zij werkt voor een ngo. Hij legt uit waarom het businessmodel niet werkt. Hij is een expert in alles wat zij vernoemt. 'Ik heb dat ook al gedaan, met een vriend'.

Zij zegt dat ze van koken houdt. Hij zegt: 'Je zou mijn putanesca moeten proberen. Mijn vriend is een kok en zegt dat ze beter is dan de zijne'

Dan begint hij over kinderen en jeugdtrauma's

Het meisje probeert weg te geraken: 'Ik heb een sms van mijn moeder'

'Ze heeft haar stoof laten aanstaan en zit in vergadering nu, ik kan maar beter even gaan kijken'

'Wil je daarna terugkomen?' 'Het is nogal ver, ik denk dat we beter volgende week opnieuw afspreken. Ik sms nog'

Ondertussen krijgt de schrijfster heel wat kritiek, onder meer omdat ze de privacy van het koppel geschonden zou hebben. Verschillende mensen beweren zelfs dat ze het verhaal verzonnen heeft. Haar reactie: 'Mannen denken dat ik dit verzin. Vropuwen laten mij weten: 'Ik ben op precies zo'n date geweest!'


Bron:Nieuwsblad03/02/2014
Op vrijdag 14 februari is het Valentijn. Wie dit jaar niet voor grote cadeaus maar voor de ervaring gaat, kan naar een van deze evenementen. En singles die nog niet door Cupido’s liefdespijl zij..
03/11/2014
Goedele Liekens heeft een nieuwe relatie, maar de twee wonen bewust niet samen. En dat maakt haar gelukkig, zo zegt ze in een interview in de Nederlandse krant Het Algemeen Dagblad. ..
14/02/2015
Zelzate - Op deze Valentijnsdag kijken we terug op een onderzoek dat de Census in 2011 uitvoerde. Daaruit blijkt dat 38,1% van de Zelzaatse inwoners vrijgezel is. ..
02/02/2012
Een recent onderzoek van de datingsite C-dating heeft uitgewezen dat mannen wel eens aan een andere vrouw denken tijdens het vrijen. Maar welke types doen hun fantasie helemaal op hol slaan? Wij zoch..