Rode Duivels stimuleren voetbalpassie

Tijdens de Wereldkampioenschappen lijkt in België iedereen voetbalfan te zijn. Meer dan 70% volgt de avonturen van de Rode Duivels op de voet. Als het nationale team niet aangemoedigd hoeft te worden zijn de Belgen minder enthousiast over de sport en kijkt slechts 27% met passie naar voetbal.

20/06/2014

Voor de Belgische singles wel! 84% van de deelnemers geeft aan dat het tijdens het sportevenement makkelijker is om een potentiële partner te ontmoeten. Vooral omdat er een gevoel van collectiviteit heerst, een gevoel van eenheid, waarbij men dezelfde emoties deelt. Dit brengt mensen dichter bij elkaar. Toch kiezen de meeste fans ervoor om de wedstrijden met vrienden en familie te kijken (60%) in plaats van in een bar (15%). Juichen, de spanning doorstaan of het verlies accepteren, uiteindelijk draait het om de tijd die je doorbrengt met elkaar.Maar uiteindelijk hecht de Belgische single niet veel waarde aan de interesse die hun date toont in voetbal. Voor 64% van de ondervraagden heeft de passie voor voetbal geen invloed op de aantrekkelijkheid.

 

Een ding waar de vrouwen in ieder geval wel met passie naar kijken is Eden Hazard. De aanvallende middenvelder werd als meest sexy Belgische voetbalspeler van de Rode Duivels verkozen, gevolgd door centraal verdediger Nicolas Lombaerts en middenvelder Axel Witse. Gelukkig hebben alle drie de mannen een basisplek in het nationale team, dus zijn ze ook in actie te bewonderen!


Bron:Elitedating24/01/2009
Relatiebureaus voor 40-plussers hebben onder hun leden te weinig single mannen boven de vijftig jaar. 'We hebben in ons bestand prachtige, verzorgde vrouwen van vijftig plus, maar er melden zich te w..
22/04/2015
Een foto van twee tweelingbroers uit Groot-Brittannië is de wereld rond gegaan, zonder dat ze zichzelf daarvan bewust waren. Een Nederlandse datingsite had een foto van de twee broers gebruikt ter..
27/02/2007
ROME - Italianen hebben altijd de reputatie gehad een uitbundig volk te zijn, vooral op liefdesvlak, maar de laatste rage in het daten bewijst het tegendeel. De datingservice Shyno bespaart veel Ital..
17/10/2015
Match Group, het bedrijf achter de bekende dating-app Tinder, krijgt een notering aan de beurs in New York. Met de beursgang hoopt de onderneming 100 miljoen dollar (88,1 miljoen euro) op te halen...