Rios en Flip op date met speed

Vies van een vluggertje zijn ze bij Studio Brussel nooit. Vandaar de muzikale speeddate, korte gesprekjes met artiesten afgewisseld met pittige muziek. Gabriel Rios, An Pierlé, Sioen, Tim Van Haemel en Johannes van The Van Jets laten zich grillen door Tomas De Soete, Christophe Lambrecht en Peter Van de Veire (foto). Volgende week zijn onder meer Daan en Ozark Henry aan de beurt. Het was een rare ervaring, zegt Van de Veire. 'Raar, maar fijn. Omdat je maar drie minuten tijd hebt voor een gesprek, sla je de koetjes en kalfjes meteen over en ga je boren als een wesp.' (tdl)

28/04/2007


Bron:Nieuwsblad30/07/2015
Op date gaan en mannen nadien te kijk zetten op internet: de Belgische studente Nathalie Lepaffe (24) veroorzaakt momenteel heel wat controverse in de VS. Op haar weblog ‘Honest Profile’ kl..
23/07/2013
De meeste websites bieden geheel verzorgde reizen naar Vietnam aan, waar je de bruiden kunt keuren. Vaak kunnen de geïnteresseerde mannen kiezen uit een aantal pakketten. Het ene pakket bestaa..
29/06/2012
Wie single is en bovendien dokter, hoeft zich geen zorgen te maken over zijn liefdesleven. Uit een Nederlands onderzoek bleek dat zowel mannelijke als vrouwelijke singles maar al te graag een dokter ..
30/11/2015
In de meeste gevallen hou je enkel een gebroken hart over aan Tinder, maar in het geval van Alana Duran en Lori Interlicchio was het meer dan grote verliefdheid. Alana lijdt al sinds haar twaalfde aa..