Rihanna hand in hand op date met vriendin

De twitterverslaafde Rihanna kondigde zelf op de netwerksite aan dat ze donderdag voor het eerst in twee jaar nog eens op date ging met haar 'lover voor vannacht'. Bleek dat de lover van dienst haar beste vriendin Melissa Forde was, met wie ze olijk hand in hand liep voor de lens van de paparazzi.

21/04/2012

We weten intussen wel al langer dat de zangeres graag haar privé-leven met haar fans en dus de hele wereld deelt via Twitter. Zo postte ze nog een foto van haar pin-uppanty's en stuurde ze ook nog een wat geheimzinnige  die eindigde op "van onschatbare waarde. Trouw met me." na afloop van de avond.

Het is niet de eerste keer dat er lesbische geruchten over Rihanna de kop opsteken. Vorig jaar zou ze iets gehad hebben met model Natasha Burton, die achteraf de affaire bekendmaakte in haar boek Low Down Dirty Shame. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 


Bron:Nieuwsblad20/06/2014
De man in deze video heeft heel wat stress voor de eerste date met 'de vrouw van zijn leven'. Hij kleedt zich aan vraagt aan zijn broer of hij er goed uit ziet. En dan is het eindelijk zover: hij bel..
20/01/2012
ZOTTEGEM - De Oudenaardse strafrechter heeft Nathalie T. (27) uit Ninove veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van tien maanden en een boete van 143 euro. De vrouw moest zich verantwoorden weg..
21/11/2014
Een 39-jarige man uit Denderleeuw staat in de Brugse rechtbank terecht voor de belaging van een man uit De Haan. De dader misbruikte het e-mailadres van zijn slachtoffer om zich in te schrijven voor ..
18/02/2015
Een opa die zijn kleinzoon helpt om meisjes te versieren? Het kan en het werkt nog ook, zelfs in deze digitale tijden. Dit bewijzen Ethan (21) en Joe (89) op de populaire app Tinder. ..