Relatiecrisis? Geef je kleren weg

Rondslingerende kleren veroorzaken ruzie bij een derde van de koppels. Je kleerkast opruimen en overbodige stukken wegschenken kunnen relatieproblemen van dit allooi oplossen, zo blijkt uit een onderzoek van Cancer Research UK.

12/01/2011

Als witte T-shirts grijsgedragen zijn en je bepaalde broeken al jaren niet meer aandoet wegens 'uit de mode', dan is je kleerkast dringend toe aan een opruimbeurt. Breng wat je niet meer nodig hebt naar een kringloopwinkel, tweedehandszaak of organiseer een privé stockverkoop voor je vriendinnen.

Mannen en schoenen
Breng bij voorkeur ook schoenen weg waarmee je jezelf nooit meer ziet rondlopen. Ruim 22 procent van de mannen ergert zich aan zijn vriendin omdat haar collectie teveel plaats in beslag neemt.

Gelukkige relatie
Zie het opruimen als een unieke kans om oude outfits te herontdekken en relatiecrisissen te voorkomen. Denk eraan dat hoe meer items je wegdoet, hoe meer plaats er vrijkomt voor leuke soldenaankopen en stukken uit nieuwe lentecollecties zonder kastruimte van je vriend in te palmen.

Kleren voor het goede doel
Britse vrouwen die hun kast opruimen hebben een extra motivatiereden om afscheid te nemen van oude kleren. Ze kunnen hun stukken naar een winkel brengen die deelneemt aan ‘Detox Your Wardrobe’, een campagne van Cancer Research UK. De opbrengst zal gebruikt worden om kankeronderzoek en -behandelingen te financieren.


Bron:Nieuwsblad10/11/2006
Jessica Simpson heeft per ongeluk een blind date gehad met een mannelijke prostituee. Sinds de breuk met zanger John Mayer is de Amerikaanse zangeres aan het internetdaten geslagen. ..
24/10/2011
Stel: je hebt een leuk afspraakje op zaterdagavond. Als je vlam achteraf pas na 36 uur iets van zich laat horen, hoop dan niet op een tweede date. De kans dat hij of zij geen interesse in je heeft, i..
02/02/2015
Syrische rebellen deelden de afgelopen maanden militaire informatie met hackers, die zich uitgaven voor knappe vrouwen. ..
28/10/2014
Menen - Een 61-jarige man uit Menen gaf zich op Facebook en Netlog uit voor een 17-jarig lesbisch meisje om in contact te komen met jonge meisjes. ..