Prostituees lokken klanten via Twitter

Steeds meer prostituees vinden hun weg naar de sociaalnetwerksite Twitter om klanten te lokken. Dat schrijven het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen. Hot Marijke is de eerste die er mee begonnen is in ons land en zij heeft intussen al meer dan 5.000 volgers.

04/01/2014

Hot Marijke twittert over alledaagse dingen, maar stuurt ook geregeld pikante tweets de wereld in. Intussen hebben meer meisjes van plezier haar voorbeeld gevolgd, maar ook parenclubs en andere seksclubs tweeten de meest intieme nieuwtjes naar hun volgers.

‘Het is bij mijn weten nieuw in ons land, maar het was te verwachten natuurlijk. Mensen moeten mee evolueren met hun tijd’, zegt specialist sociale media Steven Verlaak.

Adverteren op online datingsites kost al een pak minder dan in dag- en reclamebladen. Maar op Twitter is het helemaal gratis.

Enkele recente tweets van Hot Martijke


Bron:Nieuwsblad29/03/2012
Het is altijd moeilijk om in te schatten wat voor vlees je in de kuip hebt, maar van alle kennismakingen zijn de virtuele het moeilijkst. Nochtans kunnen kleine signalen een indicatie geven van zijn ..
11/01/2016
Van verschillende walletjes eten kan wel eens verkeerd aflopen, vraag maar aan Martin Whitehead. Zijn vrouw Karen haalde er zelfs de camera van de Australische tv-show 'A Current Affair' bi..
13/06/2012
We geloven je best wanneer je zegt dat je ex en jij elkaar het beste gunnen. Maar stiekem geloven we ook dat je het leuk vindt om hem jaloers te maken en dus geven we enkele suggesties. ..
09/01/2015
De advertenties van alle Lexa's, e-darlings en Peppers popten ook op mijn scherm onophoudelijk naar boven, en schreeuwden me toe dat ik met één klik mijn alleen-zijn zó kon..