Prostituees lokken klanten via Twitter

Steeds meer prostituees vinden hun weg naar de sociaalnetwerksite Twitter om klanten te lokken. Dat schrijven het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen. Hot Marijke is de eerste die er mee begonnen is in ons land en zij heeft intussen al meer dan 5.000 volgers.

04/01/2014

Hot Marijke twittert over alledaagse dingen, maar stuurt ook geregeld pikante tweets de wereld in. Intussen hebben meer meisjes van plezier haar voorbeeld gevolgd, maar ook parenclubs en andere seksclubs tweeten de meest intieme nieuwtjes naar hun volgers.

‘Het is bij mijn weten nieuw in ons land, maar het was te verwachten natuurlijk. Mensen moeten mee evolueren met hun tijd’, zegt specialist sociale media Steven Verlaak.

Adverteren op online datingsites kost al een pak minder dan in dag- en reclamebladen. Maar op Twitter is het helemaal gratis.

Enkele recente tweets van Hot Martijke


Bron:Nieuwsblad19/01/2010
Het zit AB Inbev niet mee dezer dagen. Terwijl de vakbonden de bierdistributie blokkeren, is een Zuid-Koreaan met de domeinnaam abinbev.com aan de haal gegaan. ..
02/08/2006
BRUSSEL - De grote studentensite www.student.be zal binnenkort helemaal seksvrij zijn. Dat heeft de eigenaar van de site, Charles de Wouters, gemeld. De koerswijziging komt er nadat VTM een advertent..
30/09/2015
De start van het nieuwe academiejaar is aangebroken en veel kinderen gaan voor het eerst op kot. Maar wat als je zoon- of dochterlief mist? Relatiedeskundige Rika Ponnet legt uit wat je als ouder kan..
07/11/2009
NVT - Ik (52) ben single en ik ondervind dat alleenstaande dames moeilijk te vinden zijn. Ik kom ze niet tegen op recepties, etentjes, op café en ook niet in de sportclub. Ik begeleid zieken en ge..