Parket eist vier jaar celstraf voor afperser

Lier -

Een man uit Lier heeft drie jaar lang een dubbelleven geleid. Enerzijds ging hij door het leven als vader van een perfect gezinnetje, anderzijds perste hij drie jaar lang homo’s af. Hij gaf zich op het internet uit als tienerjongen maar op de date zelf zei hij vader van de tiener te zijn en geld en seks wou van de mannen of dat hij anders naar de politie zou stappen.

27/02/2014

Minstens zes mannen zijn door de Lierenaar afgeperst en/of moesten de man oraal bevredigen. ‘En die zes is eigenlijk maar het topje van de ijsberg. Drie jaar lang is de man met zijn praktijken bezig geweest. We zijn er zeker van dat het lijstje van slachtoffers veel en veel langer is. Maar niet iedereen durfde naar de politie te stappen omdat ze zich niet al homo durfden te outen en ook omdat ze schrik hadden klacht in te dienen’, zei openbaar aanklager Nele Poelmans.

Klik hier en lees meer in Het Nieuwsblad editie Mechelen-Lier van donderdag 27 februari.


Bron:Nieuwsblad04/12/2008
De eerste datingwebsite voor gedetineerden is een feit. Volgens de initiatiefnemers kan het project helpen bij de reïntegratie en wordt zo de kans op een terugval in de criminaliteit beperkt. 'Ged..
28/12/2012
Brussel - In het Afrikaanse land Kameroen is een Belg onlangs ‘in verdachte omstandigheden' om het leven gekomen. Dat melden de kranten van de groep Sud Presse en La Dernière Heure vrijdag op..
12/06/2015
Je zit in vergadering maar durft je mond niet open doen omdat je denkt dat niemand zit te wachten op je mening. Je hebt geen tijd om op de kinderen van je zus te passen, maar je zegt toch elke keer j..
16/06/2009
Maar liefst acht op de tien vrouwen ouder dan 30 geloven niet in eeuwige trouw. Dat blijkt uit een enquête van het vrouwenblad 'Flair'. ..