Over en uit voor Netlog

Massive media trekt de stekker uit de sociale netwerksite Netlog. Het bedrijf trekt nu voluit de kaart van datingsite Twoo.com.

18/12/2014

Wie nu naar netlog surft, wordt vanzelf al doorverwezen naar Twoo. ‘Netlog en Twoo worden een’, staat daar als enige verwijzing te lezen.

De helpdesk van Twoo heeft wel nog wat extra uitleg voor de gebruikers die niet meer bij hun oude account kunnen. ‘We weten dat de wijziging in het begin wat verwarrend kan zijn, maar we zijn er zeker van dat je plezier zal beleven aan Twoo’, luidt de uitleg. Wie niet wil overstappen kan de gegevens van zijn oude profiel wel nog downloaden.

Twoo en Netlog zijn anders van opzet. Zo was Twoo indertijd aangekondigd als een concurrent voor Myspace, dat andere grote netwerk dat nog maar een schim van zichzelf is. Tegen Facebook was Netlog helemaal niet opgewassen. Twoo daarentegen is een datingsite, gericht op het leren kennen van nieuwe mensen.

Dat Netlog zou verdwijnen was al enige tijd duidelijk. Massive Media werd twee jaar geleden voor 18,9 miljoen euro verkocht aan het Amerikaans IAC. Die overname kwam er omwille van de interesse voor Twoo, niet voor netlog.


Bron:Nieuwsblad11/03/2007
Vrijgezellen op zoek naar een partner die ook bij hun huisdier past, kunnen sinds twee weken terecht op de Nederlandse datingsite www.dier-en-mens.nl.   ..
09/12/2011
Moet je binnenkort in je eentje naar de kerstfeesten en zou je dat liever anders zien? De kans is groot dat het probleem bij jou ligt, meent de Amerikaanse relatiedeskundige Kim Hughes. ..
21/10/2014
Vorige week pakten zijn vrouwen hun koffers, en gisteren was ook van deelnemer Ruben geen spoor meer te bekennen in 'Boer zkt Vrouw'. Het is de trend van dit seizoen: alle kandidaten doen hun zin en ..
05/01/2016
Als het van datingsites afhangt, dan zoek én vind je in januari een nieuw lief. Volgens professionele online koppelaars maakt 40 procent van de singles deze maand nog een profiel aan, zo meldt Het..