Over en uit voor Netlog

Massive media trekt de stekker uit de sociale netwerksite Netlog. Het bedrijf trekt nu voluit de kaart van datingsite Twoo.com.

18/12/2014

Wie nu naar netlog surft, wordt vanzelf al doorverwezen naar Twoo. ‘Netlog en Twoo worden een’, staat daar als enige verwijzing te lezen.

De helpdesk van Twoo heeft wel nog wat extra uitleg voor de gebruikers die niet meer bij hun oude account kunnen. ‘We weten dat de wijziging in het begin wat verwarrend kan zijn, maar we zijn er zeker van dat je plezier zal beleven aan Twoo’, luidt de uitleg. Wie niet wil overstappen kan de gegevens van zijn oude profiel wel nog downloaden.

Twoo en Netlog zijn anders van opzet. Zo was Twoo indertijd aangekondigd als een concurrent voor Myspace, dat andere grote netwerk dat nog maar een schim van zichzelf is. Tegen Facebook was Netlog helemaal niet opgewassen. Twoo daarentegen is een datingsite, gericht op het leren kennen van nieuwe mensen.

Dat Netlog zou verdwijnen was al enige tijd duidelijk. Massive Media werd twee jaar geleden voor 18,9 miljoen euro verkocht aan het Amerikaans IAC. Die overname kwam er omwille van de interesse voor Twoo, niet voor netlog.


Bron:Nieuwsblad16/09/2013
Vier pakt vanaf dinsdag uit met een reportagereeks waarin jonge Belgen met een beperking op zoek zijn naar de liefde van hun leven. ..
04/12/2008
De eerste datingwebsite voor gedetineerden is een feit. Volgens de initiatiefnemers kan het project helpen bij de reïntegratie en wordt zo de kans op een terugval in de criminaliteit beperkt. 'Ged..
01/10/2014
De relatiebemiddelingsactiviteiten van DateDesk, het kantoor van Elke Clijsters en Rita Matoukou, worden overgenomen door Singles-Platform Altero van Ilse Melotte en Ilse Reynders. Het aantal leden..
11/09/2015
De Britse advocate Charlotte Proudman is actief op de professionele netwerksite LinkedIn en koos voor een zakelijke foto op haar profiel. Die viel in de smaak bij een collega, waardoor hij haar een c..