Ook met Pasen gaan we vreemd

Uit een onderzoek van de datingsite Victoria Milan blijkt dat de paasgeest mensen er niet van weerhoudt om vreemd te gaan.

03/04/2015

Zondag is het Pasen en het laatste waaraan we dan denken, is vreemd gaan, niet? De datingsite vroeg aan 2635 mannen en 1478 vrouwen of ze bij het vreemd gaan rekening hielden met Pasen en de vastentijd in het algemeen. Wat blijkt? Maar liefst 87 procent van de mannen en 91 procent van de vrouwen ontzegd zichzelf seks of winkelen in de vastentijd niet. Sterker nog, de traditie van vasten wordt compleet genegeerd.

 

Verrassend genoeg laat de helft van de vrouwen toch weten dat ze in bepaalde gevallen niet zullen vreemdgaan. De belangrijkste reden hiervoor is omdat het paasfeest doorgaans een familiefeest is. De andere helft van de vrouwen en 9 van de 10 mannen houdt daar geen rekening mee.


Bron:Zita11/09/2012
Vraag jij je beste vriendin telkens om raad in verband met je date? Of zoek jij de ultieme datingtips liever op het internet? Wij zetten alvast enkele tips op een rij die je maar beter kunt negeren. ..
17/05/2012
Heb je nog een paar uurtjes tijd voor een belangrijke date? Dan zijn er heel wat dingen die je nog kan doen om je in de juiste stemming te brengen. ..
15/06/2011
Voor de hand liggende openingszinnen en oude versiertrucs zullen een vrouwenhart niet sneller laten slaan. Het zijn vooral kleine, alledaagse zaken die mannen onweerstaanbaar maken. ..
09/10/2012
De Amerikaanse relatieblogster en schrijfster Elizabeth Loren was haar vrijgezellenleventje beu en won het advies van verschillende barmannen in om meer potentiële partners te leren kennen op caf..