Ontmoetingsdag voor alleenstaanden

Linter - Altero organiseert twee ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden (singles) in Hasselt en Leuven. De organisator biedt interessante lezingen aan over onder meer partnerkeuze en verliefdheid.

11/05/2014

Wordt een goede partnerkeuze gemaakt met het hoofd of met het hart? Kan je verliefdheid een handje helpen, met de do's en de dont's van dating? Hoe interessant zijn reizen voor singles, aangeboden door Altero?

Op al deze vragen krijg je zondag 18 mei in het Cultureel Centrum Casterstraat in Hasselt en zaterdag 7 juni in Cultureel Centrum De Romaanse Poort in Leuven een pasklaar antwoord vanaf 14.30 uur.

Deelnemen kost 5 euro, één consumptie inbegrepen. Inschrijven is verplicht via beleven@altero.be of 0483-27.56.57.

Meer info vind je op www.altero.be.


Bron:Nieuwsblad09/10/2014
Op de bisschoppensynode in Rome heeft kardinaal Godfried Danneels, die door paus Franciscus werd uitgenodigd als speciale gast, het opgenomen voor de hertrouwde echtgescheidenen. Dat meldde KerkNet V..
23/03/2006
Een vrouw heeft na vijf jaar een punt gezet achter haar relatie nadat ze ontdekte dat haar vriend verschillende datingsites bezocht. De bewijzen waren nochtans verwijderd, maar door een bug in Mozill..
13/02/2014
GENT - Single in Gent and ready to mingle? Dan kunt u op Valentijnsnacht - eventueel na een bezoekje aan de Minnemeersbrug en het Ghent in Motion-project - afzakken naar Bar Jos op de Vlasmarkt voor ..
26/01/2013
De 50-jarige Mary Kate Beckman klaagt datingsite match.com aan nadat een man die ze via de site had leren kennen, haar probeerde te vermoorden. ..