Nieuw relatiebureau mikt op succesvolle singles

In Brussel opende donderdag een vestiging van Berkeley International, een relatiebureau voor succesvolle singles. Het mikt op financieel onafhankelijke mensen die op zoek zijn naar een partner, maar daarvoor geen 'gewone' datingsites willen afschuimen.

31/08/2012

Berkeley International noemt zich geen datingbureau, maar een 'gespecialiseerd internationaal introductieagentschap'. Het helpt hoogstaande en gegoede singles aan een partner.

Mensen uit die zogezegd hogere echelons van de samenleving hebben geen tijd of zin om op traditionele datingsites te zoeken. Ze houden niet van de visibiliteit van openbare profielen met foto's en willen zeker zijn dat ze iemand aantrekken die niet alleen achter hun geld of status zit.

Berkeley International gaat daarom zeer discreet te werk. Het bureau linkt zelf kandidaten aan een potentiële partner en laat enkel inschrijvingen toe van 'financieel onafhankelijke mensen'. 'We willen zo vermijden dat mensen met verkeerde bedoelingen zich inschrijven,' zeggen Geneviève Heintz en Annemieke Dubois van Berkeley International België tegen Het Laatste Nieuws

Om toegelaten te worden tot dit exclusieve relatieagentschap hoef je geen loonbriefje voor te leggen, maar er is wel een uitgebreid introductiegesprek. Berkeley International heeft onder andere vestigingen in New York, Monaco en Londen. Wereldwijd zijn meer dan 2.600 singles lid. 

 


Bron:Nieuwsblad11/05/2015
Moet je een foto nemen waar je serieus op staat of net lacht, een die meer sexy is of gewoon casual, een close-up of toch eerder een vage foto om het mysterie wat te bewaren? Een geschikte profielfot..
25/06/2012
Vrijgezellen die op date gaan, kunnen er snel achterkomen of hun potentiële partner uit is op seks. Drinkt hij graag bier, dan wil hij wellicht gewoon een onenightstand. Ziet hij graag horrorfilms..
29/10/2014
Single vrouwen die een man willen vinden doen er volgens de Britse schrijver Blake Lavak goed aan om na de eerste date al te vrijen. Waarom precies, legt hij uit in zijn boek ‘Own that guy in 60..
26/09/2015
'Ik kreeg een berichtje via Facebook dat me helemaal van streek maakt. Een jongen met wie ik tien jaar geleden een intense, maar korte relatie had, vroeg om elkaar nog eens te zien ‘for old time..