Nacht van de vogelvrije harten voor Gentse singles op Valentijnsavond

GENT - Single in Gent and ready to mingle? Dan kunt u op Valentijnsnacht - eventueel na een bezoekje aan de Minnemeersbrug en het Ghent in Motion-project - afzakken naar Bar Jos op de Vlasmarkt voor een slaapmutsje en misschien zelfs iets meer…

13/02/2014

In het café organiseren ze 14 februari voor de tweede keer op rij de ‘Nacht van de vogelvrije harten’: een messageparty waarbij u een leuke tekst of een schattig gedicht voor uw uitverkorene tegen de muur pint. Zonder de ordinaire post-its en gsmnummers, maar mét suikerspinnen, een chocoladefontein en een burlesk danseres.

Singles

'We stelden vast dat een groot deel van onze klanten single waren', vertelt Evy van Bar Jos, 'Vorig jaar organiseerden we daarom onze eerste Nacht van de vogelvrije harten. Een deel van het café werd ingericht in boudoirstijl en mensen mochten een kattebelletje achterlaten voor hun uitverkorene, met daarop een leuke tekst of een lief gedicht. Het was een succes: er zijn een aantal dates uit gekomen en één koppel is tot op vandaag nog steeds samen.'

Toegang is uiteraard gratis en iedereen is welkom, benadrukt ze – ook koppels die elkaar nog even literair willen tonen hoe graag ze elkaar zien…

Nacht van de Vogelvrije Harten, vrijdag 14 februari
Bar Jos, Vlasmarkt 7, Gent
Facebook: https://www.facebook.com/barjosgent


Bron:Nieuwsblad20/12/2011
Er zijn onvoldoende ontmoetingsplaatsen voor jonge moslims in Zweden, daarom heeft de Gothenburg Mosque een site opgericht die ‘halal’ dating mogelijk maakt. ..
17/08/2009
LOKEREN - Mensen die geen zin hadden om zonder lief naar de Lokerse Feestweek te gaan, konden dit jaar terecht aan de Billekenstoog op de Fonnefeesten. Het speeddateconcept dat vorig jaar opgezet wer..
24/09/2014
Annelien Coorevits presenteert het programma 'Sinlgl3s' en is auteur van een handboek over daten. Nu de single dames uit het programma toe zijn aan hun eerste dates, heeft ze enkele tips voor hen. ..
30/11/2015
In Azië stijgt het aantal hiv-infecties bij jongeren fors. Volgens VN-onderzoekers zijn mobiele dating apps hiervoor verantwoordelijk. ..