Muur zoekt Kunst

Zin om een kale binnen- of buitenmuur van uw huis op te fleuren met een uniek kunstwerk? Dat kan. Op www.muurzoektkunst.be kan elke Leuvenaar een muur registreren als canvas voor street artists. Muur zoekt Kunst ziet de website als een online datingbureau dat lege muren en volle spuitbussen met elkaar in contact brengt. Voor elke geregistreerde muur gaan zij op zoek naar de juiste graffitikunstenaar, want ook de artiesten kunnen zich aanmelden op de site.

08/01/2014


Bron:Nieuwsblad14/06/2013
Apple heeft een dubieuze dating-app uit de App Store verwijderd die op Japanse internetgebruikers was gericht. De app deed zich in de App Store voor als een spel, maar was in werkelijkheid een fram..
01/04/2015
Steeds meer singles surfen naar datingsites op zoek naar een partner. Vooral gescheiden veertigers met een drukke baan zijn vaste klant. Maar hoe groot is de kans dat je via internet de (nieuwe) li..
03/11/2014
Goedele Liekens heeft een nieuwe relatie, maar de twee wonen bewust niet samen. En dat maakt haar gelukkig, zo zegt ze in een interview in de Nederlandse krant Het Algemeen Dagblad. ..
16/04/2015
Arbeidsbemiddelaar VDAB wil studenten die zich op de arbeidsmarkt storten, laten begeleiden door professionele mentoren. Om de twee partijen met elkaar in contact te brengen, heeft VDAB een nieuwe ap..