Misbruik van mailadres op datingsites

Een 39-jarige man uit Denderleeuw staat in de Brugse rechtbank terecht voor belaging van een man uit De Haan. De dader misbruikte het mailadres van zijn slachtoffer om zich in te schrijven voor nieuwsbrieven en zich te registreren op diverse datingsites. Hierdoor stroomde de mailbox van het slachtoffer vol met nutteloze berichten. Hij bestelde ook dameslingerie in naam van zijn slachtoffer. De beklaagde pleegde de feiten als wraakactie na een dispuut met het slachtoffer, die de vader is van zijn buurvrouw. Vonnis op 18 december.

21/11/2014


Bron:Nieuwsblad08/11/2005
Een bedrijf voor internet dating moet aan twee vrouwen hun inschrijfgeld teruggeven omdat het ze niet heeft kunnen helpen bij het vinden van de ware liefde. Dat heeft een rechter in New York maandag ..
06/07/2013
Er zijn heel wat clichés over wat je wel en niet mag doen tijdens het daten. Toch moet je niet zomaar alle regeltjes volgen: wij verzamelden enkele datingmythes die je gerust overboord mag gooien...
25/11/2013
15,9 % van de mannen en 11 % van de vrouwen in Vlaanderen vond al eens een lief via sociale media. Dat blijkt uit een enquête van de Christelijke Mutualiteiten bij 2.409 Vlamingen, die gepubliceer..
20/06/2014
Tijdens de Wereldkampioenschappen lijkt in België iedereen voetbalfan te zijn. Meer dan 70% volgt de avonturen van de Rode Duivels op de voet. Als het nationale team niet aangemoedigd hoeft te..