Misbruik van mailadres op datingsites

Een 39-jarige man uit Denderleeuw staat in de Brugse rechtbank terecht voor belaging van een man uit De Haan. De dader misbruikte het mailadres van zijn slachtoffer om zich in te schrijven voor nieuwsbrieven en zich te registreren op diverse datingsites. Hierdoor stroomde de mailbox van het slachtoffer vol met nutteloze berichten. Hij bestelde ook dameslingerie in naam van zijn slachtoffer. De beklaagde pleegde de feiten als wraakactie na een dispuut met het slachtoffer, die de vader is van zijn buurvrouw. Vonnis op 18 december.

21/11/2014


Bron:Nieuwsblad31/03/2015
Wat doe je beter wel en niet op een eerste date? Uit een onderzoek van zoekmachine GoEuro en datingapp Lovoo blijkt onder meer dat Belgen absoluut niet galant zijn als het op daten aankomt. ..
08/07/2015
De Canadese schrijfster Anne Thériault was in een koffiebar in Toronto getuige van een date tussen een man en een vrouw die behoorlijk misliep. De reden? De man bleek behoorlijk vol van zichzelf, ..
31/08/2012
In Brussel opende donderdag een vestiging van Berkeley International, een relatiebureau voor succesvolle singles. Het mikt op financieel onafhankelijke mensen die op zoek zijn naar een partner, maar ..
29/05/2015
De stijging van het aantal seksueel overdraagbare aandoeningen is te verklaren door de stijgende populariteit van date-applicaties, zoals Tinder en Grindr. ..