Miljoenenaanbod voor de rondingen van Christina Aguilera

Christina Aguilera is een stuk minder slank dan vroeger, maar dat maakt de zangeres er niet minder gegeerd op. De datingwebsite ‘The Big and the Beautiful’, speciaal gericht op vrouwen met een voller figuur, wil haar als officieel uithangbord en heeft daar drie miljoen dollar voor veil.

21/10/2012

Christina Aguilera kan miljoenen verdienen aan haar nieuwe rondingen. De ooit graatmagere zangeres ziet er sinds haar comeback iets molliger uit en dat heeft de aandacht van een grote Amerikaanse datingsite getrokken. The Big and the Beautiful is specifiek bedoeld voor volslanke vrouwen en ziet Aguilera als het perfecte gezicht - of liever, lichaam.

Het hoofd van de website Whitney Thompson, zelf een plus-size model en ooit winnaar van ‘America’s Next Top Model’, biedt de ster drie miljoen dollar als ze akkoord gaat. Dat is zo’n 2,3 miljoen euro.

De deal zou een reclamespotje voor tv en radio inhouden evenals twee fotoshoots en vier openbare verschijningen. Thompson wil ook dat Aguilera een jingle voor de website zingt. Het is nog niet bekend of de zangeres ingaat op het aanbod.


Bron:Nieuwsblad15/03/2015
Beschrijven hoe knap je nieuwste crush wel was? Dat kon niet door meteen naar zijn Facebookpagina te surfen op je smartphone en zo te laten zien aan je vrienden. In plaats daarvan omschreven we onz..
12/02/2012
Wie single is, hoeft niet werkloos te wachten tot de ware voorbijwandelt, maar kan ook zelf het heft in handen nemen om een partner te vinden. De mogelijkheden om Cupido een handje toe te steken zijn..
04/09/2014
Leuven / Veltem-Beisem - Wat begon als een simpele oproep op Facebook naar ‘goede mannen, eventueel mét gebruikssporen’, draaide in geen tijd uit tot een nieuwe hype onder de Leuvense Fr..
05/09/2015
Het had een vrolijk vrijgezellentripje met vrienden moeten worden, maar toen Robbie Chernow uit New York in Chicago arriveerde, bleek de vlucht van de rest van de bende geannuleerd te zijn. Hij maakt..