Miljoenenaanbod voor de rondingen van Christina Aguilera

Christina Aguilera is een stuk minder slank dan vroeger, maar dat maakt de zangeres er niet minder gegeerd op. De datingwebsite ‘The Big and the Beautiful’, speciaal gericht op vrouwen met een voller figuur, wil haar als officieel uithangbord en heeft daar drie miljoen dollar voor veil.

21/10/2012

Christina Aguilera kan miljoenen verdienen aan haar nieuwe rondingen. De ooit graatmagere zangeres ziet er sinds haar comeback iets molliger uit en dat heeft de aandacht van een grote Amerikaanse datingsite getrokken. The Big and the Beautiful is specifiek bedoeld voor volslanke vrouwen en ziet Aguilera als het perfecte gezicht - of liever, lichaam.

Het hoofd van de website Whitney Thompson, zelf een plus-size model en ooit winnaar van ‘America’s Next Top Model’, biedt de ster drie miljoen dollar als ze akkoord gaat. Dat is zo’n 2,3 miljoen euro.

De deal zou een reclamespotje voor tv en radio inhouden evenals twee fotoshoots en vier openbare verschijningen. Thompson wil ook dat Aguilera een jingle voor de website zingt. Het is nog niet bekend of de zangeres ingaat op het aanbod.


Bron:Nieuwsblad23/02/2015
Alleen maar selfies posten geeft de indruk dat je nauwelijks vrienden hebt. Zeg niet dat je grappig bent zonder het ook te bewijzen. En zoek een schermnaam die begint met een van de beginletters van ..
01/06/2006
BRUSSEL - Datingsite Relatieplanet.be gaat actie ondernemen tegen ‘typosquatting’, het exploiteren van verkeerd gespelde internetadressen. Gespecialiseerde bedrijven proberen op die manier ..
06/11/2010
SINT-NIKLAAS - De KLJ van Nieuwkerken pakt voor de zesde keer uit met zijn Crazy Dating Party op de terreinen van De Schakel. ..
22/04/2015
Een foto van twee tweelingbroers uit Groot-Brittannië is de wereld rond gegaan, zonder dat ze zichzelf daarvan bewust waren. Een Nederlandse datingsite had een foto van de twee broers gebruikt ter..