Met deze app kun je shoppen zoals je Tindert

Swipen tot je vindt wat je zoekt: het kan niet alleen op Tinder. Met de nieuwe app Swipe & Shop wordt online shoppen op je smartphone nog gemakkelijker.

11/11/2014

De Nederlandse app, die items uit webwinkels als Asos.com, Zalando en Nelly.com aanbiedt, wil het aanbod van nogal wat grote webshops bundelen in één simpel shop-programma. En dat op een gebruiksvriendelijke manier, die we al in de vingers hebben dankzij het sociale ontmoetingsplatform Tinder: met Swipe & Shop swipe je niet tot je een leuke date hebt gevonden, maar zoek je de perfecte jurk, trui of sneaker. Daarna voeg je het item toe aan je winkelkarretje en betaal je de rekening: allemaal met je smartphone. Een leuke extra: je kunt ook nog even wachten met shoppen tot de solden. Sla je kledingstukken op in je wishlist, dan krijg je een melding van zodra het item ergens op het net wordt afgeprijsd.

Items gekocht via Swipe & Shop worden ook in België bezorgd.


Bron:Nieuwsblad12/01/2011
Rondslingerende kleren veroorzaken ruzie bij een derde van de koppels. Je kleerkast opruimen en overbodige stukken wegschenken kunnen relatieproblemen van dit allooi oplossen, zo blijkt uit een onder..
16/07/2015
De Vlaamse acteur Jappe Claes, onder meer bekend van rollen in Daens en De zaak Alzheimer, ligt onder vuur in Nederland. Begin 2014 stapte de acteur op als docent aan de Amsterdamse Theaterschool, nu..
20/02/2014
De populaire dating-app Tinder heeft maandenlang de locatiegegevens van gebruikers gelekt, waardoor het kinderspel was om de exacte locatie van een gebruiker te bepalen. Het lek werd november vorig..
16/04/2015
Arbeidsbemiddelaar VDAB wil studenten die zich op de arbeidsmarkt storten, laten begeleiden door professionele mentoren. Om de twee partijen met elkaar in contact te brengen, heeft VDAB een nieuwe ap..