Met deze app kun je shoppen zoals je Tindert

Swipen tot je vindt wat je zoekt: het kan niet alleen op Tinder. Met de nieuwe app Swipe & Shop wordt online shoppen op je smartphone nog gemakkelijker.

11/11/2014

De Nederlandse app, die items uit webwinkels als Asos.com, Zalando en Nelly.com aanbiedt, wil het aanbod van nogal wat grote webshops bundelen in één simpel shop-programma. En dat op een gebruiksvriendelijke manier, die we al in de vingers hebben dankzij het sociale ontmoetingsplatform Tinder: met Swipe & Shop swipe je niet tot je een leuke date hebt gevonden, maar zoek je de perfecte jurk, trui of sneaker. Daarna voeg je het item toe aan je winkelkarretje en betaal je de rekening: allemaal met je smartphone. Een leuke extra: je kunt ook nog even wachten met shoppen tot de solden. Sla je kledingstukken op in je wishlist, dan krijg je een melding van zodra het item ergens op het net wordt afgeprijsd.

Items gekocht via Swipe & Shop worden ook in België bezorgd.


Bron:Nieuwsblad19/03/2012
ZEEBRUGGE - Maandagavond kregen we weer een nieuwe portie Wie Trouwt Mijn Zoon? voorgeschoteld en daar gingen de meisjes op bezoek bij hun eventueel toekomstige en zijn ouders. Stephanie Van Rompaey ..
04/11/2014
De eigenaar van datingsite PositiveSingles.com moet een boete van 16,5 miljoen dollar (13,2 miljoen euro) betalen omdat hij persoonlijke gegevens heeft gebruikt voor andere sites. ..
27/06/2013
Steeds meer mensen gaan op het wereldwijde web op zoek naar een potentiële partner. Om niet te verdwalen en er een leuke zoektocht van te maken zetten wij enkele tips op een rij. ..
01/06/2013
Heel wat vrouwen leiden vandaag de dag een hectisch leven en proberen hun privéleven en hun drukke werkschema te combineren. Helaas kan stress niet alleen een negatieve invloed hebben op je gezond..