Meeste Belgische singles hebben hekel aan kerstfeestjes

Kerstfeestjes: ze zijn niet bij iedereen geliefd. Uit een rondvraag bij meer dan 4.000 Belgische gebruikers van sociaalnetwerksite Twoo blijkt dat maar liefst 80 procent van hen liever niet naar zo’n feestje wil gaan.

23/12/2013

Bijna de helft van de respondenten vindt het niet leuk om alleen naar een feestje te gaan tussen gelukkige koppeltjes. Opvallend meer mannen (51 procent) dan vrouwen (43 procent) storen zich hieraan.

Er duikt nog een ander opmerkelijk verschil op bij de vraag wie dan wel het perfecte gezelschap is om samen mee te feesten. Voor mannen is dat in de eerste plaats een partner (44 procent). Vrouwen kiezen massaal (59 procent) voor hun familie. Uit de peiling blijkt nog dat ruim 20 procent van de respondenten vragen haat over zijn of haar privéleven.

De meest ergerlijke vraag volgens de deelnemers is de volgende: ‘En, hoe gaat het in de liefde?’. Naast liefdesvragen, geven we ook niet graag details over ons werk, studies of dieet. Een klein aantal respondenten mijdt gezellige feestjes. Zo’n elf procent van de Belgen brengt Kerstmis alleen door.

 


Bron:Nieuwsblad19/10/2010
Facebook en Twitter worden steeds populairder en nu hebben ook veel ouderen hun weg naar de sociale netwerksites gevonden. De zogenaamde ‘silver surfers’ vinden het internet bovendien een u..
25/05/2015
De man die claimt verantwoordelijk te zijn voor de inbraak bij de erotische datingsite Adult FriendFinder biedt nu de volledige database met privégegevens te koop aan, voor een bedrag van 70..
14/02/2015
Singles die online naar de Ware Liefde op zoek gaan, riskeren verloren te lopen in het grote aanbod en de ingewikkelde inschrijvingsprocedures. Wij maakten een profiel aan en legden zeven datingsites..
16/09/2012
Metro-, bromo- en andere seksuelen kunnen hun spullen pakken: de 'echte man' is helemaal terug. Met deze tien trends -- voor elk aspect van het leven -- kan je de oermens in jezelf wakker maken. ..