Meest aantrekkelijke singles van België wonen in Vlaanderen

Vlaamse dames zijn duidelijk met hun achterste in de boter gevallen, want de meest aantrekkelijke singles van België bevinden zich ergens in Vlaanderen. Althans, volgens henzelf toch. De meest bescheiden singles zullen we dus wellicht ergens anders moeten zoeken. 

19/03/2015

Datingsite Elitedating vroeg in een nieuwe studie aan 108.599 Belgische singles om hun niveau van 'fysieke aantrekkelijkheid' aan te geven, oftewel de beoordeling van hun eigen aantrekkelijkheid op basis van lichamelijke kenmerken.

Waar vinden we nu de meeste knapperds bij elkaar? De hoofdstad van Limburg blijkt het walhalla te zijn voor single dames, want daar krioelt het van de knappe mannen (naar eigen zeggen toch).

Na Hasselt volgen Leuven, Gent, Brugge en Antwerpen in de top vijf. Waver komt als eerste Franstalige stad op nummer zes, gevolgd door Bergen, Luik, Namen en Aarlen. De Brusselaars vallen buiten de boot.

 

Vlaamse arrogantie of zelfverzekerdheid?

 

De Nederlandstalige steden in de provincies Vlaanderen en Antwerpen geven zichzelf het hoogste cijfer. De eerste vijf plekken in de top 10 meest aantrekkelijke singles van België worden gevuld door Nederlandstalige steden. Terwijl Brussel de top 10 niet eens haalt, ranken de Walloniërs zichzelf op de laatste vijf plekken.


Bron:Elitedating01/04/2015
Onlangs deed de Nederlandse datingsite Lexa.nl een onderzoek naar wat voor singles de populairste plek is om te daten. Uit dit onderzoek bleek dat het internet de laatste jaren sterk aan popularite..
09/02/2015
'Net seks gehad met Edelman, echt waar.' Die selfie met een superster uit het American Football gaat als een lopend vuurtje rond op sociale media. ..
04/09/2014
Leuven / Veltem-Beisem - Wat begon als een simpele oproep op Facebook naar ‘goede mannen, eventueel mét gebruikssporen’, draaide in geen tijd uit tot een nieuwe hype onder de Leuvense Fr..
16/06/2015
In 2012 publiceerde Michael Rosenfeld, professor aan de universiteit van Stanford, de studie Searching for a Mate: The Rise of the Internet as a Social Intermediary. Daarin vergeleek hij de manier ..