Man zoekt op bizarre wijze liefde van zijn leven

De Amerikaan Dan Perino is op een man met een missie: hij moet en zal een vriendin vinden. De 50-jarige doet dat niet met de hulp van een datingsite, maar wel via posters die hij over heel New York achterlaat.

28/07/2014

Perino maakte posters met een foto en een korte beschrijving van zichzelf. Op afscheurstrookjes plaatste hij zijn telefoonnummer. Een opmerkelijke aanpak die hem blijkbaar geen windeieren legt: de man kreeg in geen tijd meer dan honderd oproepen en heeft intussen al een eerste date vastgelegd.

De vrijgezel verklaarde aan nieuwszender CBS New York dat hij elke dag zo’n 500 posters wil verspreiden. ‘Ik ben niet wanhopig. Dit is gewoon een beter manier om vrouwen te vinden. Ik wil een serieuze relatie’, aldus Perino, die nog meegaf dat hij op zoek is naar een ‘gemiddelde vrouw die graag dezelfde dingen doet als hij’.


Bron:Nieuwsblad15/01/2014
Gingelom - De beheerders van de datingsite Twoo.be bevestigen dat ze samenwerken met de politie om te achterhalen wie er achter het profiel zit waarop een foto van de verdwenen Marijke Francis (foto)..
09/03/2013
Antwerpen - De correc­tionele rechtbank heeft Semia B. veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van 30 maanden wegens oplichting. De rechter acht het bewezen dat Semia een verliefde veertig ..
03/03/2012
Steeds vaker hoor je vrienden of familieleden vertellen dat ze therapie volgen. Omdat ze vastzitten in hun relatie of in een depressie terechtgekomen zijn, bijvoorbeeld. Stappen mensen effectief zove..
07/11/2009
NVT - Ik (52) ben single en ik ondervind dat alleenstaande dames moeilijk te vinden zijn. Ik kom ze niet tegen op recepties, etentjes, op café en ook niet in de sportclub. Ik begeleid zieken en ge..