Man zoekt op bizarre wijze liefde van zijn leven

De Amerikaan Dan Perino is op een man met een missie: hij moet en zal een vriendin vinden. De 50-jarige doet dat niet met de hulp van een datingsite, maar wel via posters die hij over heel New York achterlaat.

28/07/2014

Perino maakte posters met een foto en een korte beschrijving van zichzelf. Op afscheurstrookjes plaatste hij zijn telefoonnummer. Een opmerkelijke aanpak die hem blijkbaar geen windeieren legt: de man kreeg in geen tijd meer dan honderd oproepen en heeft intussen al een eerste date vastgelegd.

De vrijgezel verklaarde aan nieuwszender CBS New York dat hij elke dag zo’n 500 posters wil verspreiden. ‘Ik ben niet wanhopig. Dit is gewoon een beter manier om vrouwen te vinden. Ik wil een serieuze relatie’, aldus Perino, die nog meegaf dat hij op zoek is naar een ‘gemiddelde vrouw die graag dezelfde dingen doet als hij’.


Bron:Nieuwsblad28/02/2013
De Amerikaanse miljonair en ruimtetoerist Dennis Tito heeft woensdag zijn plannen ontvouwd om begin 2018 een getrouwd paar op een meer dan 500 dagen durende missie naar Mars te sturen. ..
11/11/2014
Swipen tot je vindt wat je zoekt: het kan niet alleen op Tinder. Met de nieuwe app Swipe & Shop wordt online shoppen op je smartphone nog gemakkelijker. ..
17/11/2012
De Amerikaanse datingsite SeekingArrangement.com vroeg 1.000 mannelijke en vrouwelijke leden waarom ze hun partner zouden dumpen en hoe ze dat zouden doen. Uit de resultaten blijkt dat vrouwen vooral..
23/12/2013
Kerstfeestjes: ze zijn niet bij iedereen geliefd. Uit een rondvraag bij meer dan 4.000 Belgische gebruikers van sociaalnetwerksite Twoo blijkt dat maar liefst 80 procent van hen liever niet naar zo..