Man zoekt op bizarre wijze liefde van zijn leven

De Amerikaan Dan Perino is op een man met een missie: hij moet en zal een vriendin vinden. De 50-jarige doet dat niet met de hulp van een datingsite, maar wel via posters die hij over heel New York achterlaat.

28/07/2014

Perino maakte posters met een foto en een korte beschrijving van zichzelf. Op afscheurstrookjes plaatste hij zijn telefoonnummer. Een opmerkelijke aanpak die hem blijkbaar geen windeieren legt: de man kreeg in geen tijd meer dan honderd oproepen en heeft intussen al een eerste date vastgelegd.

De vrijgezel verklaarde aan nieuwszender CBS New York dat hij elke dag zo’n 500 posters wil verspreiden. ‘Ik ben niet wanhopig. Dit is gewoon een beter manier om vrouwen te vinden. Ik wil een serieuze relatie’, aldus Perino, die nog meegaf dat hij op zoek is naar een ‘gemiddelde vrouw die graag dezelfde dingen doet als hij’.


Bron:Nieuwsblad04/01/2014
Steeds meer prostituees vinden hun weg naar de sociaalnetwerksite Twitter om klanten te lokken. Dat schrijven het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen. Hot Marijke is de eerste die er mee begonn..
15/11/2014
'Ik ben een weduwnaar en ik leerde kort na het overlijden van mijn vrouw een weduwe kennen. Het sprookje duurde zes maanden, maar ze liet me heel plots weten het niet meer te zien zitten, ruimte nodi..
28/01/2013
Een eerste afspraakje is altijd spannend, maar zeker wanneer je elkaar nog nooit in levende lijve hebt ontmoet. Daarom zetten wij enkele tips op een rij voor die eerste date met de man die je op een ..
11/10/2012
Onderzoeksbureau Opinion Matters bestudeerde de profielen van 1.000 single mannen en vrouwen op verschillende datingsites in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De resultaten hebben een o..