Man vraagt zijn exen om een recensie op Tinder

Op datingwebsites als Tinder, waar je met één vingerbeweging beoordeeld wordt, is het belangrijk om een opvallend profiel te hebben. Deze jongeman kwam alvast bijzonder origineel uit de hoek: hij vroeg zijn ex-vriendinnen om een korte review voor hem te schrijven, al kreeg hij niet altijd helemaal wat hij verwachtte.

30/01/2015

Een ding is duidelijk: online dater Jake Chapman heeft veel gevoel voor humor. Om op Tinder goed op te vallen, besloot hij zijn exen een berichtje te sturen met de vraag of ze een review over hem wilden schrijven, en hem een recensie in sterretjes te geven. Kwestie van meteen je datingverleden duidelijk te maken.

Raar maar waar, Jake kreeg redelijk wat respons van de vorige vrouwen uit zijn leven, al waren die niet altijd wat hij verwachtte. "Ik ben getrouwd, laat me met rust", klonk het bij ex Sarah. Ook Nicole was niet van plan aan zijn plan mee te werken: "Ik ga je geen review schrijven. Meen je dit serieus?" Danielle was dan weer glashelder: "We waren jong en onnozel, en jij was een klootzak. Maar je doet het nu precies beter."

Gelukkig trok de recentste ex, Faith, heel wat recht. Na wat ongeloof schreef ze hem een lovende recensie: "Jake is geweldig, en een goede kok! Ik ben niet helemaal zeker waarom ik ben vertrokken. Hij zou wel aantrekkelijker geweest zijn met een Australisch accent."

En jawel hoor, het bleek te werken: Jakes profiel ontplofte zowat met connecties, zeker nadat zijn tactiek aandacht kreeg op sociale media. De naar eigen zeggen christelijke man is echter niet van plan om met de eerste de beste vrouw op date te gaan. "Ik ben op zoek naar een blijvende band", beweert hij. Of hij die zal vinden op Tinder, laten we maar in het midden.


Bron:HLN26/11/2015
Tegenwoordig is het niet meer duidelijk wat nu juist de criteria zijn voor een goede deal op Airbnb. De hygiëne? De prijs? De oppervlakte? Of het uiterlijk van de verhuurder? Steeds meer mense..
01/04/2015
Onlangs deed de Nederlandse datingsite Lexa.nl een onderzoek naar wat voor singles de populairste plek is om te daten. Uit dit onderzoek bleek dat het internet de laatste jaren sterk aan popularite..
05/06/2013
Mannen en vrouwen die hun vriend(in) via een datingsite leren kennen, zijn gelukkiger dat geliefden die elkaar in het dagelijkse leven ontmoetten. Dat blijkt uit een grootschalige studie aan de Ameri..
16/09/2013
Vier pakt vanaf dinsdag uit met een reportagereeks waarin jonge Belgen met een beperking op zoek zijn naar de liefde van hun leven. ..