Man verbaast met afwijzing op datingsite

Afgewezen worden is nooit leuk, maar de ene manier om het te doen is wel beter dan de andere. Een man op datingsite Ok Cupid toonde hoe je netjes te werk gaat en kreeg veel respect van zijn date.

09/12/2015

Een Amerikaanse vrouw met de naam Erin, die verder onbekend blijft, schreef op haar Facebookpagina dat ze een man leerde kennen via een datingsite maar dat ze na enkele dates besefte dat er geen ‘chemie’ tussen hen aanwezig was. Na een afspraakje in de bioscoop hadden ze twee weken geen contact, tot de man de stilte brak met een mooi en begripvol bericht. Dat verhaal werd opgepikt door het magazine Cosmopolitan en gaat nu de wereld rond.

De onbekende man begint met zich te excuseren omdat hij de laatste tijd niets van zich liet horen. “Ik wil je gewoon even laten weten dat je een fantastisch persoon bent en dat je absoluut iemand zal vinden”, schreef hij. “Tussen ons zou het nooit werken, maar je bent echt mooi en leuk. Ik vind dat je dat moest weten. Ik moet bekennen dat ik even heb gezocht wat ik moest schrijven, misschien was geen reactie beter geweest? Soit, ik denk niet dat we elkaar nooit meer tegen het lijf zullen lopen gezien het feit dat we vijftig gemeenschappelijke vrienden hebben. Dus als het gebeurt, wil ik gewoon ‘hallo’ kunnen zeggen. Daarnaast ben ik nog altijd gechoqueerd nadat we ‘Peanuts’ zagen. Wat een slechte film!”

Erin antwoorde op het bericht en liet duidelijk blijken dat ze de aanpak van haar date apprecieerde. “Hey, dat was een heel lief bericht. Ik vind het tof dat je het me laat weten en ik voel hetzelfde. Je bent zeker heel goed een aantrekkelijk gezelschap maar we horen niet bij elkaar. Ik zal absoluut ‘goeiendag’ zeggen als ik je tegenkom. Ik heb trouwens al aan iedereen die ik ken om niet naar die film te gaan kijken”, stuurde ze.

In een reactie aan Cosmopolitan zegt Erin dat er een belangrijke moraal in dit verhaal zit. “Mannen zouden aan de hand hiervan moeten kunnen inzien hoe positief een eerlijke reactie kan uitpakken voor beide partijen.”


Bron:Nieuwsblad10/04/2015
Liefhebbers van broodjes met gesmolten kaas gaan vaker van bil dan mensen die croque-monsieurs links laten liggen. Dat moet alvast blijken uit een onderzoek van de datingsite Skout. ..
02/02/2014
'Ik ben een vrouw van 43 en kom net uit een huwelijk van 22 jaar. Het ging al lang slecht tussen ons en ik ben blij dat ik mijn vrijheid terug heb'. Seksuoloog Alexander Witpas geeft advies. ..
09/03/2013
SPRIMONT - Het klinkt macaber, maar deze week hopen Jean en Nancy Jacques van de wetsdokter te horen dat hun vader Lambert Jacques (66) in Kameroen stierf door vergiftiging. Dan hebben ze het bewijs ..
06/11/2014
Een kleine verandering in de populaire app ‘Whatsapp’ zorgt op sociale media voor heel wat commotie. ..