Man opgepakt voor poging doodslag in Chaudfontaine

Een jongeman van 18 is in de nacht van maandag op dinsdag opgepakt in het huis van zijn moeder in Chaudfontaine op verdenking van een poging doodslag. Mogelijk lagen homofobe motieven aan de basis.

04/08/2015

De feiten vonden maandag plaats. Het slachtoffer kreeg messteken en raakte gewond aan de hals en aan een hand.

'Het slachtoffer verklaarde homoseksueel te zijn. De man had een zoekertje geplaatst op een datingsite. Tijdens een ontmoeting heeft hij de messteken gekregen', aldus het parket. De dader ging na de feiten op de loop.

Dinsdag kon een verdachte worden opgepakt. De jongeman geeft de feiten toe, maar ontkent homofobe beweegredenen en zegt dat hij het voertuig van het slachtoffer wilde stelen, preciseert het parket.


Bron:Nieuwsblad23/01/2010
NVT - Mijn vriend beweert impotent te zijn. Kan hij dat nagaan zonder dat hij daarvoor seks heeft met een andere vrouw? Hij beweert dat hij niet vreemdgaat, maar hoe kan hij dat dan zeker weten? ..
07/10/2015
Fans van online dating halen maar best hun groene boekje boven, willen ze een virtuele vis aan de haak slaan. Volgens de krant 'The Washington Post' zijn taalfouten namelijk de grootste afknapper in d..
16/12/2010
Het cliché van de happy single klopt niet. Slechts één op de vijf Vlaamse singles is gelukkig en driekwart is op zoek naar een vaste relatie. Dat blijkt uit een grootschalige enquête in s..
02/01/2016
Monica Lynn (25) uit Alabama was nog nooit buiten de grenzen van de Verenigde Staten gereisd maar het afgelopen jaar heeft ze dat helemaal goedgemaakt. Lynn zat intussen in Dubai, Hong Kong, Barbad..