Man gebruikt foto’s van Pieter Loridon om vrouwen te versieren

Ex-basketbalspeler Pieter Loridon ontdekte woensdag dat een man uit Gent zijn foto’s misbruikte om op Russische datingsites vrouwen te versieren. Dat heeft Loridon zelf bekendgemaakt op zijn Facebookpagina.

30/07/2015

‘MD uit Gent gebruikt m’n foto’s om Russische vrouwen te scoren op Russische sites ... wat doen we ertegen? Gaan we hem eens populair maken en zijn foto’s ook eens gebruiken zoals ie de mijne gebruikt? Wat denken jullie?’, zo luidde de post die Loridon woensdag op zijn Facebookprofiel plaatste.

Sommige volgers van Loridon raadden hem aan om een klacht in te dienen bij de politie. Muzikant Pat Krimson reageerde al lachend op de post van Loridon: ‘Dat valt nog mee, Pieter, mijn foto gebruiken ze in Nederlandse velden om vogels af te schrikken.’

De man uit Gent maakte een profiel aan op de Russische versie van Tinder waar hij foto’s van Pieter Loridon gebruikte onder zijn eigen naam. De ex-basketbalspeler ontdekte het misbruik nadat hij werd gecontacteerd door enkele Russische vrouwen.


Bron:Nieuwsblad17/05/2012
Heb je nog een paar uurtjes tijd voor een belangrijke date? Dan zijn er heel wat dingen die je nog kan doen om je in de juiste stemming te brengen. ..
25/05/2012
Vrouwen ouder dan 30 duiken sneller in bed op een eerste date dan jongere vrouwen. Dat bewijst een Britse enquête van de datingsite datewithamate.com waaraan 1.171 dames hebben meegewerkt. ..
19/03/2012
ZEEBRUGGE - Maandagavond kregen we weer een nieuwe portie Wie Trouwt Mijn Zoon? voorgeschoteld en daar gingen de meisjes op bezoek bij hun eventueel toekomstige en zijn ouders. Stephanie Van Rompaey ..
05/01/2016
Als het van datingsites afhangt, dan zoek én vind je in januari een nieuw lief. Volgens professionele online koppelaars maakt 40 procent van de singles deze maand nog een profiel aan, zo meldt Het..