Mama zoekt vriendin voor zoon op oudejaarsavond

Menen -

Een opmerkelijke oproep van een moeder uit Menen: via het Facebookprofiel van haar zoon Jeroen is ze op zoek naar een meisje om met hem de overgang van oud naar nieuw te vieren.

30/12/2014

Jeroen Brutin, die een beperking heeft, heeft veel vrienden, en zijn vrienden zullen er ook op oudejaar bij zijn in jeugdclub Ten Goudberghe in Wevelgem. Maar dit jaar zou hij graag de overgang van oud naar nieuw willen vieren met ‘een meisje aan zijn zijde’.

‘Dit jaar ga je toch eens voor een meisje moeten kijken’, had Jeroen gezegd aan zijn moeder, Chris Vandewalle. Daarom lanceerde Chris een oproep op het Facebookprofiel van haar zoon om op die manier iemand te vinden om er samen met Jeroen een gezellige avond van te maken.

Tijdens oudejaarsavond zal Jeroen zijn date trakteren; de drankjes en het eten zijn voor zijn rekening, net als het toegangsticket voor de fuif in jeugdclub Ten Goudberghe. Daarna zorgt hij ervoor dat een taxi hen veilig weer naar huis zal brengen.

Wie Jeroen wil helpen en zijn droom om met een meisje oudejaar te vieren mee wil waarmaken, kan bellen naar 0478/33.82.81, het telefoonnummer van Chris Vandewalle, de moeder van Jeroen.


Bron:Nieuwsblad09/03/2014
' Ik ben een gescheiden man van 52 jaar en heb sinds twee jaar een relatie met een ongehuwde vrouw van 39 jaar. De jongste tijd maken we vaak en intens ruzie over banale dingen, meer dan eens per wee..
16/12/2013
Lengte speelt een grote rol bij het uitkiezen van een afspraakje via internet. Vrouwen zijn het minst geïnteresseerd in de datingprofielen van kleine mannen. ..
30/12/2015
Naast de traditionele nieuwjaarsbrief is 1 januari ook de dag van de goede voornemens. Ieder jaar opnieuw dezelfde loze beloftes, die amper een maand later alweer helemaal vergeten zijn. Of je ze n..
30/01/2015
Is je man de ware Jacob? Of zal je huwelijk vroeg of laat uitmonden in een echtscheiding? Volgens wetenschappers aan de universiteit van Virginia kom je erachter door twee vragen te stellen. ..