Mama zoekt vriendin voor zoon op oudejaarsavond

Menen -

Een opmerkelijke oproep van een moeder uit Menen: via het Facebookprofiel van haar zoon Jeroen is ze op zoek naar een meisje om met hem de overgang van oud naar nieuw te vieren.

30/12/2014

Jeroen Brutin, die een beperking heeft, heeft veel vrienden, en zijn vrienden zullen er ook op oudejaar bij zijn in jeugdclub Ten Goudberghe in Wevelgem. Maar dit jaar zou hij graag de overgang van oud naar nieuw willen vieren met ‘een meisje aan zijn zijde’.

‘Dit jaar ga je toch eens voor een meisje moeten kijken’, had Jeroen gezegd aan zijn moeder, Chris Vandewalle. Daarom lanceerde Chris een oproep op het Facebookprofiel van haar zoon om op die manier iemand te vinden om er samen met Jeroen een gezellige avond van te maken.

Tijdens oudejaarsavond zal Jeroen zijn date trakteren; de drankjes en het eten zijn voor zijn rekening, net als het toegangsticket voor de fuif in jeugdclub Ten Goudberghe. Daarna zorgt hij ervoor dat een taxi hen veilig weer naar huis zal brengen.

Wie Jeroen wil helpen en zijn droom om met een meisje oudejaar te vieren mee wil waarmaken, kan bellen naar 0478/33.82.81, het telefoonnummer van Chris Vandewalle, de moeder van Jeroen.


Bron:Nieuwsblad16/12/2015
Weet u nog wat u dit jaar allemaal heeft opgezocht via Google? Wellicht niet tot in de details. Maar in Silicon Valley houden ze alles nauwgezet bij: een overzicht van de populairste zoekterme..
27/08/2015
Wist je dat wij het allerliefste naar het strand gaan voor een eerste afspraakje? En misschien praten we wel niet zo vrijuit over seks als de Nederlanders, maar we laten er geen gras over groeien. ..
19/05/2014
De fontein van de eeuwige jeugd, het Dorian Gray syndroom, het botoxgezichtje van Nicole Kidman: nee, ouder worden lijkt niet meteen iets waar de meeste jongelingen popelend op zitten te wachten. En ..
22/04/2015
Een foto van twee tweelingbroers uit Groot-Brittannië is de wereld rond gegaan, zonder dat ze zichzelf daarvan bewust waren. Een Nederlandse datingsite had een foto van de twee broers gebruikt ter..