Liefhebbers van gesmolten kaas hebben meer seks

Liefhebbers van broodjes met gesmolten kaas gaan vaker van bil dan mensen die croque-monsieurs links laten liggen. Dat moet alvast blijken uit een onderzoek van de datingsite Skout.

10/04/2015

Skout bevroeg 4.600 klanten naar aanleiding van Grilled Cheese Sandwich Day, aanstaande zondag.

Bijna één op de drie fans van gesmolten kaas verklaart minstens zes keer per maand van jetje te geven, tegenover slechts 27 procent van de niet-liefhebbers. 73 Procent van de kaasliefhebbers geeft aan minstens één keer per maand seks te hebben, ten opzichte van 63 procent bij de andere ondervraagden.

Uit hetzelfde onderzoek moet ook blijken dat kaasliefhebbers avontuurlijker (84 vs. 78 procent) én vrijgeviger (81 vs. 66 procent) zijn.


Bron:Nieuwsblad16/06/2009
Maar liefst acht op de tien vrouwen ouder dan 30 geloven niet in eeuwige trouw. Dat blijkt uit een enquête van het vrouwenblad 'Flair'. ..
29/12/2015
Gedaan met die koude wintermaanden eenzaam op je zetel door te brengen. De kans zit er dik in dat je in januari wel gezelschap zal vinden om samen knus onder een dekentje te kruipen. De eerste maand v..
01/08/2013
Lichtaart - Familiepark Bobbejaanland in Lichtaart besteedt duidelijk ook aandacht aan de vrijgezellen. Daarom heeft er op zaterdag 3 augustus een dating event plaats onder de deskundige leiding van ..
17/05/2010
Zeker als je al even single bent, lijkt het soms alsof je eerder een buitenaards wezen uit een ander melkwegstelsel zal tegenkomen dan de man van je dromen. Maar vergeet niet dat je hem kan ontmoeten..