Lexa.nl lanceert nieuwe campagne LoveYourImperfections

Wie vindt het leuk om zijn imperfecties te onthullen? Niemand. Onze imperfecties zijn taboes die we verbergen, zeker wanneer we nieuwe mensen ontmoeten. Toch weten we het allemaal: niemand is perfect. Jezelf zijn is de enige manier waarop je nieuwe mensen echt goed kan leren kennen.

19/04/2015

Met deze eerste geïntegreerde campagne door heel Europa waagt Lexa.nl een gokje; draai de normale verleidingsrituelen om en stap af van het idee van perfectie, dat iedereen zich altijd voorhoudt. Lexa.nl beantwoordt dit perfecte ideaal met het waarderen van kleine imperfecties. Dat maakt ons eigen.

Lexa.nl is overtuigd van “Wat jij niet leuk vindt aan jezelf, vindt de ander juist aantrekkelijk” en wil daarmee tegen alle singles zeggen: “#LoveYourImperfections”.

Om dit advies te verspreiden, toont Lexa.nl een korte film, geproduceerd door Buzzman en FCB Amsterdam, met verschillende datingverhalen onder begeleiding van het nummer “See you all” van Koudlam. Iemand is zo gefocust op zijn imperfectie, dat hij denkt dat hij zijn kansen verspilt om de ander te verleiden. Het tegenovergestelde gebeurt; de ander ziet deze kleine imperfectie als een charmante eigenschap. Dus “wat jij niet leuk vindt aan jezelf, vindt de ander juist aantrekkelijk”.

 

 

 

 

 


Bron:Lexa07/06/2014
Vermoedens dat je partner het niet zo nauw neemt met de echtelijke trouw? Vergeet Temptation Island: het Luikse bedrijf 'Teste Sa Fidelité' (Test zijn/haar getrouwheid) stuurt knappe mannen en dit..
27/06/2013
Steeds meer mensen gaan op het wereldwijde web op zoek naar een potentiële partner. Om niet te verdwalen en er een leuke zoektocht van te maken zetten wij enkele tips op een rij. ..
26/09/2015
'Ik kreeg een berichtje via Facebook dat me helemaal van streek maakt. Een jongen met wie ik tien jaar geleden een intense, maar korte relatie had, vroeg om elkaar nog eens te zien ‘for old time..
20/07/2015
Hackers dreigen ermee de gegevens van meer dan 37 miljoen cliënten van overspelsite Ashley Madison publiek te maken als die site niet snel gesloten wordt. Ook soortgenoot Established Men moet offl..