Latrelatie maakt Goedele Liekens gelukkig

Goedele Liekens heeft een nieuwe relatie, maar de twee wonen bewust niet samen. En dat maakt haar gelukkig, zo zegt ze in een interview in de Nederlandse krant Het Algemeen Dagblad.

03/11/2014

De Belgische presentatrice en seksuologe Goedele Liekens (51) is hot in het buitenland. Op het Britse Channel 4 geeft ze seksuele voorlichting aan jongeren en bij onze noorderburen presenteert ze Sex Academy op RTL 5. De voormalige Miss België heeft een drukbezet leven, maar toch vond ze de tijd voor een nieuwe relatie.

‘Mijn nieuwe vriend, Luc, is een ondernemer en is ook zo druk bezet’, zegt ze. Goedele voegt eraan toe dat ze een latrelatie heeft en dat ze het een fijne formule vindt. Haar nieuwe vlam heeft drie zonen: een tweeling van 21 jaar en een jongere broer van 17. De jongens kunnen het goed vinden met Merel en Céleste, de dochters van Goedele die momenteel op internaat zitten. ‘Zijn zonen zijn erg mooie jongens en alle kinderen schieten goed met elkaar op’, zegt ze. ‘Dat is een voorwaarde voor zo’n nieuwe relatie.’

Het nieuw samengestelde gezin woont niet bij elkaar, maar gaat wel samen op vakantie. ‘Ik heb altijd van zo’n groot gezin gedroomd. Ik vind het fijn, zo’n grote bende’, zegt Goedele, die zelf vier zussen heeft, in de krant.


Bron:Nieuwsblad10/11/2012
Elke relatie dreigt op een bepaald moment een sleur te worden en daarom zetten wij enkele tips op een rij die je vandaag nog kunnen helpen. Dankzij onze goede raad kan je meteen werken aan een vurige..
20/06/2014
De man in deze video heeft heel wat stress voor de eerste date met 'de vrouw van zijn leven'. Hij kleedt zich aan vraagt aan zijn broer of hij er goed uit ziet. En dan is het eindelijk zover: hij bel..
13/03/2014
Woensdagavond maakten we in 'All You Need Is Jani' kennis met Nancy, een vlot babbelende maar immer onzekere Kempische dame op zoek naar een relatie. Jani hielp haar aan een nieuwe outfit en een port..
11/01/2016
Ben je ontevreden over je aantal matches op Tinder? Dat zou wel eens te maken kunnen hebben met de kleren die je aanhebt op de foto's op de datingapp. Uit een studie van Tinder zelf blijkt immers dat ..